Professioneel WordPress webdesign begint bij Jcmwebdesign

Mijn naam is Hans.

me
Professioneel webdesigner

Jcmwebdesign

Ik ben een professionele WordPress webdesigner.

Hallo en welkom op mijn website. Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een WordPress webdesigner. Dat komt heel goed uit want ik ben een zeer professionele WordPress webdesigner en maak professionele WordPress websites en webshops.

Ik heb veel ervaring met het maken van WordPress websites en webshops en ben daar dan ook best wel goed in en trots op. Dus wanneer je op zoek bent naar een WordPress webdesigner dan ben je bij mij aan het juiste adres. Heel cliché maar dat vindt ik ècht. 

Waarom zou je voor mij moeten kiezen? Dat zou je eigenlijk aan mijn cliënten moeten vragen. Zij kunnen jou het beste informatie geven over mijn werk. Natuurlijk kan ik dat zelf ook en dat doe ik dat graag persoonlijk. Want persoonlijk contact is belangrijk. 

Wanneer ik jouw WordPress website of webhop mag maken ga ik jou volledig ontzorgen. Ik regel alles voor je. Van A tot Z en tot in de puntjes verzorgd.

Ik ben een gedreven en super enthousiaste WordPress webdesigner met een passie voor WordPress webdesign! Mijn heldere aanpak is verfrissend en vernieuwend. Ik denk graag out of the box en sta open voor ideeën. Samen met jou maken we er iets moois van!

Wat kan ik als WordPress webdesigner voor jou betekenen?

Ik kan als WordPress webdesigner veel voor jou betekenen. Want in principe hoef je alleen maar te welke domeinnaam je wil gaan gebruiken en wat voor soort WordPress thema je wilt. En waarschijnlijk weet je dat al. Weet je dat nog niet dan help ik jou daar graag mee.

En wat de rest betreft... Dat kan je met een gerust hart aan mij overlaten.  Ik ga jou volledig ontzorgen. Alles wat ik doe gaat in overleg met jou. En de factuur van de WordPress website ontvang je pas wanneer de website online staat en jij helemaal tevreden bent.

Ik maak een WordPress website die volledig aansluit bij jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Ik denk graag met je mee.

Ik zorg er voor dat jouw website goed gevonden zal worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Wanneer jouw website klaar is en online staat kan je zelf jouw website uitbreiden met teksten, foto's en berichten. Dat is het mooie van WordPress! Vind je  het zelf aanpassen en uitbreiden van jouw website toch iets te ingewikkeld? Dan kan ik dat voor jou doen. En dat doe ik graag!

Bekijk welke WordPress website het beste bij jou past.

Wil je een WordPress webshop laten maken?

Ik heb veel ervaring met het maken van een webshop met WordPress. Een WordPress webshop met Woocommerce en een online betalingssysteem voor het verkopen van producten. Het grote voordeel van een WordPress webshop is dat je die zelf kan onderhouden, zelf producten toevoegen en zelf teksten toevoegen. Wat de kosten zijn voor een Webshop hangt van een aantal factoren af. Bijvoorbeeld het aantal pagina's en producten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor een zeer scherpe offerte.

Is jouw webshop klaar en wil je toch liever dat ik dat voor je doe? Geen enkel probleem.

De ontwikkelaars van WordPress, van jouw thema en de gebruikte plug-ins zitten niet stil en blijven hun producten verbeteren.

Zo voorkomen zij dat jouw toekomstige WordPress website veilig en snel blijft en niet snel gehackt kan worden. Daarom zijn er regelmatig updates verkrijgbaar. Deze updates moeten geïnstalleerd worden en je kunt dat waarschijnlijk heel goed zelf. Maar wees daar wel voorzichtig mee en zorg dat je vooraf een back-up maakt van je website. Wilt je het onderhoud van jouw website toch liever uitbesteden dan doe ik dat graag voor jou.

Bekijk de tarieven voor WordPress onderhoud.

Zoekmachine optimalisatie is een zeer belangrijke factor van een goed presterende website!

Ik heb veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en het lukt mij om jouw website goed te laten vinden door grote zoekmachines zoals Google en Bing. De juiste heading tekst zoals H1, H2 en H3 pas ik op correcte wijze toe. Ook het opnemen van de juiste zoekwoorden in de content van jouw website speelt een belangrijke rol.

Net als de laadtijd van uw website. Die maak ik zo klein mogelijk door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren. En ik hernoem alle afbeeldingen zodat zoekmachines weer een extra reden hebben om jouw website goed te indexeren.

Lees meer over de zoekmachine optimalisatie van Jcmwebdesign.

De service van Jcmwebdesign gaat ver.

De eerste 2 maanden gratis onderhoud van jouw website. Dus elke maand een backup van jouw website en het updaten van WordPress, plug-ins en het thema van de website! Zelfs wanneer je een aanpassing van je website wilt is dat geen probleem. Bijvoorbeeld toch een andere afbeelding of een wijziging van een bepaalde tekst.

Heb je vragen over WordPress als de 2 maanden voorbij zijn? Dan kunt je altijd contact met mij opnemen want wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook.

Zoek je een WordPress webdesigner?

Kies dan voor Jcmwebdesign want dan weet je zeker dat je kiest voor betrouwbaarheid en kennis.

Want ik weet van mij als WordPress webdesigner te doen staat. Namelijk een WordPress website maken in jouw huisstijl en een website met een uitstekend rendement! Een website die ook echt bezoekers gaat opleveren! Ik zorg er voor dat jouw website goed gevonden zal worden door zoekmachines zoals Google en Bing! Geen kleine lettertjes of onverwachte bedragen achteraf.

Ook voor WordPress website onderhoud.

WordPress website onderhoud in belangrijk. Want er zijn regelmatig updates voor WordPress en plug-ins.

De ontwikkelaars van WordPress en plug-ins zijn continu bezig om de veiligheid van WordPress te garanderen en verbeteren. Door de updates blijft een website dus veilig en het zorgt  voor een optimale gebruikerservaring. WordPress onderhoud je zelf doen. Maar dat vergt wel de nodige kennis. Ik kan je daar goed in adviseren. Maar je kunt het onderhouden van een website ook aan mij uitbesteden. 

Wil je meer informatie? Stuur mij dan gerust een berichtje.

TOP