Over Jcmwebdesign - WordPress webdesigner

Mijn naam is Hans.

wordpress-webdesigner-jcmwebdesign

Ik ben WordPress webdesigner Jcmwebdesign.

Hallo en welkom op mijn website. U bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een WordPress webdesigner. Dat komt heel goed uit want ik ben een WordPress webdesigner en maak WordPress websites.

Ik heb veel ervaring in het maken van WordPress websites en ben daar dan ook best wel goed in al zeg ik het zelf. Dus wanneer u op zoek bent naar een WordPress webdesigner dan bent u bij mij aan het juiste adres. Dat klinkt heel cliché maar dat denk ik ècht. 

Waarom ik dat denk? Dat zou u eigenlijk aan mijn cliënten moeten vragen.

Want ik kan in deze introductie over WordPress webdesigner Jcmwebdesign alles schrijven wat ik wil. Zelfs dat ik de beste WordPress webdesigner van Nederland ben en dat uw WordPress website altijd op de eerste plaats van alle zoekresultaten in Google komt te staan. Maar zo ben ik niet!

Wat ik wel ben is een WordPress webdesigner met een passie voor WordPress webdesign! 

Wat kan ik als WordPress webdesigner voor u betekenen?

Heel veel. Eigenlijk alles. Want in principe hoeft u alleen maar te weten wat voor soort WordPress website u wilt. De rest kunt u aan mij overlaten.

Ik maak voor u een WordPress website die volledig aansluit bij uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Ik denk graag met u mee.

Ik zorg er voor dat uw website goed gevonden zal worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Wanneer uw website klaar is en online staat kunt u zelf uw website uitbreiden met teksten, foto's en berichten. Dat is het mooie van WordPress! Vind u  het zelf aanpassen en uitbreiden van uw website toch iets te ingewikkeld? Dan kan ik dat voor u doen. En dat doe ik graag!

Bekijk welke WordPress website het beste bij u past.

De ontwikkelaars van WordPress, uw thema en de gebruikte plug-ins zitten niet stil en blijven hun producten verbeteren.

Zo voorkomen zij dat uw website veilig en snel blijft en niet snel gehackt kan worden. Daarom zijn er regelmatig updates verkrijgbaar. Deze updates moeten geïnstalleerd worden en u kunt dat waarschijnlijk heel goed zelf. Maar wees daar wel voorzichtig mee en zorg dat u vooraf een back-up maakt van uw website. Wilt u het onderhoud van uw website toch liever uitbesteden dan doe ik dat graag voor u.

Bekijk de tarieven voor WordPress onderhoud.

Heeft u nog geen domeinnaam maar weet u al wel welk domeinnaam u zou willen?

Ik kan voor u uitzoeken of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Is deze nog beschikbaar dan kan ik die voor vastleggen en registreren bij een goede en snelle hosting provider. Ik kan voor uw het totale pakket aanmaken. Dat heet een hosting pakket. Een hosting pakket is eigenlijk uw ruimte op het internet en bestaat uit een domeinnaam, e-mailadres en database zodat ik uw website online kan zetten.

Zoekmachine optimalisatie is een zeer belangrijke factor van een goed presterende website!

Ik heb veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en het lukt mij om uw website goed te laten vinden door grote zoekmachines zoals Google en Bing. De juiste heading tekst zoals H1, H2 en H3 pas ik op correcte wijze toe. Ook het opnemen van de juiste zoekwoorden in de content van uw website speelt een belangrijke rol.

Net als de laadtijd van uw website. Die maak ik zo klein mogelijk door afbeeldingen te comprimeren. Ik hernoem alle afbeeldingen zodat zoekmachines weer een extra reden hebben om uw website goed te indexeren.

Lees meer over de zoekmachine optimalisatie van Jcmwebdesign.

De service van Jcmwebdesign gaat ver.

De eerste 3 maanden gratis onderhoud van uw website. Dus elke maand een backup van uw website en het updaten van WordPress, plug-ins en uw thema! Zelfs wanneer u een aanpassing van uw website wilt is dat geen probleem. Bijvoorbeeld toch een andere afbeelding of een wijziging van een bepaalde tekst.

Heeft u vragen over WordPress als de 3 maanden voorbij zijn? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen want wanneer u tevreden bent, ben ik dat ook.

Zoekt u een WordPress webdesigner?

Dan help ik u graag verder. Ik sta open voor elke WordPress webdesign opdracht. Als u voor Jcmwebdesign kiest weten u precies waar u aan toe bent.

En ik weet wat mij, als WordPress webdesigner te doen staat. Namelijk een WordPress website voor u maken in uw huisstijl en met een uitstekend rendement! Een website die ook echt bezoekers oplevert! Ik zorg er voor dat uw website goed gevonden zal worden door zoekmachines zoals Google! U weet vooraf wat de kosten van uw WordPress website zijn.

Ook voor WordPress onderhoud.

Het onderhouden van een WordPress website in belangrijk. Met regelmaat zijn er updates beschikbaar voor WordPress en de gebruikte plug-ins. En dat is niet voor niets.

De ontwikkelaars van WordPress en plug-ins zijn continu bezig om de veiligheid van uw website te garanderen en verbeteren. Door de updates blijft uw website dus veilig en het zorgt  voor een optimale gebruikerservaring. WordPress onderhoud kunt u zelf doen maar kunt u ook aan mij uitbesteden. Bekijk onze prijzen voor WordPress onderhoud.

Wilt u meer informatie? Stuur gerust een berichtje.

TOP