×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

WordPress webdesigner Jcmwebdesign

Mijn naam is Hans.

Jcmwebdesign - WordPress Specialist

Ik ben een WordPress specialist en webdesigner.

Hallo en welkom op mijn website. U bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een WordPress webdesigner. Dat komt heel goed uit want ik heb meer dan 15 jaar ervaring en maak professionele WordPress websites en webshops.

Voor mijn cliënten heb ik al aardig wat WordPress websites en webshops mogen maken. Ik ben daar dan ook best wel trots op. Dus wanneer u op zoek bent naar een webdesigner die secuur en zorgvuldig te werk gaat dan bent u bij mij aan het juiste adres.  Bekijk hier mijn webdesign portfolio. 

Waarom u voor Jcmwebdesign zou moeten kiezen? Dat zou u eigenlijk aan mijn cliënten moeten vragen. Zij kunnen u het beste informeren over mijn werk. Maar natuurlijk doe ik dat liever zelf in persoon. Want persoonlijk contact is belangrijk. 

Wanneer ik uw WordPress website of webshop mag maken ga ik u volledig ontzorgen. Ik regel alles voor u. Van A tot Z en tot in de puntjes verzorgd!

Ik ben een gedreven en super enthousiaste WordPress specialist met een passie voor webdesign! Mijn heldere aanpak is verfrissend en vernieuwend. Ik denk graag out of the box en sta open voor uw wensen. Met uw wensen en mijn vakmanschap maken we er samen een mooie professionele website van!

Wat kan ik als WordPress webdesigner voor u betekenen?

Ik kan als webdesigner veel voor u betekenen. Want in principe hoeft u alleen maar aan te geven welke domeinnaam u wil gaan gebruiken en wat voor soort WordPress thema u wilt. Weet u nog niet welk domeinnaam u wilt gaan gebruiken dan help ik u daar graag mee.

Ik ga u volledig ontzorgen. Van domeinnaam en e-mailadres tot snelle hosting van de website. Alles wat ik doe gaat in goed overleg met u. En de factuur van de WordPress website ontvangt u pas wanneer de website online staat en u helemaal tevreden bent.

Ik maak voor u een WordPress website die volledig aansluit bij uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Ik denk graag met u mee en luister naar uw wensen.

Ik zorg er voor dat uw website goed gevonden zal worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Wanneer uw website klaar is en online staat kunt u zelf uw website uitbreiden met teksten, foto's en berichten. Dat is het mooie van WordPress! Vind u het zelf aanpassen en uitbreiden van uw website toch iets te ingewikkeld? Dan kan ik dat voor u doen. En dat doe ik graag!

Bekijk welke WordPress website het beste bij jou past.

Wilt u een WordPress webshop laten maken?

Ik heb veel ervaring met het maken van een webshop met WordPress. Een WordPress webshop met Woocommerce en een online betalingssysteem voor het verkopen van producten. Het grote voordeel van een WordPress webshop is dat u die zelf kan onderhouden. Zelf producten kan toevoegen en zelf teksten toevoegen. Wat de kosten zijn voor een webshop hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal pagina's en producten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor een zeer scherpe offerte.

Is jouw webshop klaar en wil je toch liever dat ik in de toekomst producten toevoeg? Geen enkel probleem. Ook dat doe ik graag.

Website onderhoud is van essentieel belang. De ontwikkelaars van WordPress, uw website theme en de gebruikte plug-ins zitten niet stil en blijven hun producten verbeteren en optimaliseren.

Zo voorkomen zij dat uw WordPress website veilig en snel blijft. Maar ook om te voorkomen dat kwaadwillenden misbuik van een website maken. Daarom zijn er regelmatig updates verkrijgbaar. Deze updates moeten geïnstalleerd worden en u kunt dat waarschijnlijk heel goed zelf. Maar wees daar wel voorzichtig mee en zorg dat u vooraf een back-up maakt van uw website. Wilt u website onderhoud en beheer toch liever uitbesteden dan doe ik dat graag voor u.

Bekijk de tarieven voor website onderhoud.

Zoekmachine optimalisatie is een zeer belangrijke factor van een goed presterende website!

Ik heb veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en het lukt mij om uw website goed te laten vinden door grote zoekmachines zoals Google en Bing. De juiste heading tekst zoals H1, H2 en H3 pas ik op correcte wijze toe. Ook het opnemen van de juiste zoekwoorden in de content van uw website speelt een belangrijke rol.

Net als de laadtijd van uw website. Die maak ik zo klein mogelijk door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren. En ik hernoem alle afbeeldingen zodat zoekmachines weer een extra reden hebben om uw website goed te indexeren.

Lees meer over de zoekmachine optimalisatie van Jcmwebdesign.

De service van WordPress webdeswigner Jcmwebdesign gaat ver.

De eerste 2 maanden gratis onderhoud en beheer van uw website. Dus elke maand een backup van uw website en het updaten van WordPress, theme en plug-ins van de website! Zelfs wanneer u een aanpassing van uw website wilt is dat geen probleem. Bijvoorbeeld toch een andere afbeelding of een wijziging van een bepaalde tekst.

Heb je vragen over WordPress als de 2 maanden voorbij zijn? Dan kunt je altijd contact met mij opnemen want wanneer u tevreden bent, ben ik dat ook.

Zoekt u een WordPress webdesigner?

Kies dan voor Jcmwebdesign want dan weet je zeker dat je kiest voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Want ik weet van mij als WordPress webdesigner te doen staat. Namelijk een WordPress website maken in jouw huisstijl en een website met een uitstekend rendement! Een website die ook echt bezoekers gaat opleveren! Ik zorg er voor dat jouw website goed gevonden zal worden door zoekmachines zoals Google en Bing! Geen kleine lettertjes of onverwachte bedragen achteraf.

Website onderhoud in belangrijk. Want er zijn regelmatig updates voor WordPress, themes en plug-ins.

De ontwikkelaars van WordPress, themes en plug-ins zijn continu bezig om de veiligheid van WordPress te garanderen en verbeteren. Door deze updates blijft een website dus veilig en zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Website onderhoud kunt u zelf doen. Maar dat vergt wel de nodige kennis. Ik kan u daar goed in adviseren. Maar u kunt website onderhoud ook aan mij uitbesteden. 

Wil je meer informatie? Stuur mij dan gerust een berichtje.

TOP