Je bent op zoek naar een WordPress webdesigner

Mijn naam is Hans.

wordpress-webdesigner-jcmwebdesign

Ik ben een WordPress webdesigner.

Hallo en welkom op mijn website. Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een WordPress webdesigner. Dat komt heel goed uit want ik ben een WordPress webdesigner en maak WordPress websites.

Ik heb veel ervaring met het maken van WordPress websites en ben daar dan ook best wel goed in al zeg ik het zelf. Dus wanneer je op zoek bent naar een WordPress webdesigner dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dat klinkt heel cliché maar dat denk ik ècht. 

Waarom ik dat denk? Dat zou je eigenlijk aan mijn cliënten moeten vragen.

Want ik kan in deze introductie over WordPress webdesigner kan ik alles schrijven wat ik wil. Zelfs dat ik de allerbeste WordPress webdesigner van Nederland ben en dat jouw WordPress website altijd op de eerste plaats van alle zoekresultaten in Google komt te staan. Maar zo ben ik niet!

Wat ik wel ben is een gedreven en super enthousiaste WordPress webdesigner met een passie voor WordPress WordPress webdesign! 

Wat kan ik als WordPress webdesigner voor u betekenen?

Ik kan als WordPress webdesigner heel veel voor jou betekeken. Eigenlijk alles. Want in principe hoeft je alleen maar te weten hoe jouw domeinnaam moet gaan heten en wat voor soort WordPress thema je wilt. Maar daar kan ik je ook heel goed over adviseren. En wat de rest betreft... dat kan je met een gerust hart aan mij overlaten. Alles wat ik doe gaat in overleg met jou. En de factuur van de WordPress website ontvang je pas wanneer de website online staat en jij tevreden bent.

Ik maak voor u een WordPress website die volledig aansluit bij uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Ik denk graag met u mee.

Ik zorg er voor dat jouw website goed gevonden zal worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Wanneer jouw website klaar is en online staat kan je zelf jouw website uitbreiden met teksten, foto's en berichten. Dat is het mooie van WordPress! Vind je  het zelf aanpassen en uitbreiden van jouw website toch iets te ingewikkeld? Dan kan ik dat voor jou doen. En dat doe ik graag!

Bekijk welke WordPress website het beste bij jou past.

De ontwikkelaars van WordPress, van jouw thema en de gebruikte plug-ins zitten niet stil en blijven hun producten verbeteren.

Zo voorkomen zij dat jouw toekomstige WordPress website veilig en snel blijft en niet snel gehackt kan worden. Daarom zijn er regelmatig updates verkrijgbaar. Deze updates moeten geïnstalleerd worden en je kunt dat waarschijnlijk heel goed zelf. Maar wees daar wel voorzichtig mee en zorg dat je vooraf een back-up maakt van je website. Wilt je het onderhoud van jouw website toch liever uitbesteden dan doe ik dat graag voor jou.

Bekijk de tarieven voor WordPress onderhoud.

Heb je nog geen domeinnaam maar weet je al wel welk domeinnaam je ongeveer zou willen?

Ik kan voor jou uitzoeken of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Is deze nog beschikbaar dan kan ik die voor je vastleggen en registreren bij een goede en snelle hosting provider. Ik kan voor jou het totale pakket aanmaken, inclusief e-mailadres. Dat heet een hosting pakket. Een hosting pakket is eigenlijk jouw ruimte op het internet en bestaat uit een domeinnaam, e-mailadres en database waarmee ik jouw website online kan zetten.

Zoekmachine optimalisatie is een zeer belangrijke factor van een goed presterende website!

Ik heb veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en het lukt mij om jouw website goed te laten vinden door grote zoekmachines zoals Google en Bing. De juiste heading tekst zoals H1, H2 en H3 pas ik op correcte wijze toe. Ook het opnemen van de juiste zoekwoorden in de content van jouw website speelt een belangrijke rol.

Net als de laadtijd van uw website. Die maak ik zo klein mogelijk door bijvoorbeeld afbeeldingen te comprimeren. En ik hernoem alle afbeeldingen zodat zoekmachines weer een extra reden hebben om jouw website goed te indexeren.

Lees meer over de zoekmachine optimalisatie van Jcmwebdesign.

De service van Jcmwebdesign gaat ver.

De eerste 3 maanden gratis onderhoud van jouw website. Dus elke maand een backup van jouw website en het updaten van WordPress, plug-ins en het thema van de website! Zelfs wanneer je een aanpassing van je website wilt is dat geen probleem. Bijvoorbeeld toch een andere afbeelding of een wijziging van een bepaalde tekst.

Heb je vragen over WordPress als de 3 maanden voorbij zijn? Dan kunt je altijd contact met mij opnemen want wanneer jij tevreden bent, ben ik dat ook.

Zoek je een WordPress webdesigner?

Dan ben ik jouw man. Ik sta open voor elke WordPress webdesign opdracht. Als je voor Jcmwebdesign kiest weet jij precies waar u aan toe bent.

En ik weet wat mij, als WordPress webdesigner te doen staat. Namelijk een WordPress website maken in jouw huisstijl en met een uitstekend rendement! Een website die ook echt bezoekers gaat opleveren! Ik zorg er voor dat jouw website goed gevonden zal worden door zoekmachines zoals Google en Bing! En je weet altijd vooraf wat de kosten van uw WordPress website zijn. Geen kleine lettertjes of onverwachte bedragen achteraf.

Ook voor WordPress onderhoud.

Het onderhouden van een WordPress website in belangrijk. Want er zijn regelmatig updates beschikbaar voor WordPress en de gebruikte plug-ins. En dat is niet voor niets.

De ontwikkelaars van WordPress en plug-ins zijn continu bezig om de veiligheid van WordPress te garanderen en verbeteren. Door de updates blijft een website dus veilig en het zorgt  voor een optimale gebruikerservaring. WordPress onderhoud je zelf doen. Maar dat vergt wel de nodige kennis. Ik kan je daar goed in adviseren. Maar je kunt het onderhouden van een website ook aan mij uitbesteden. 

Wil je meer informatie? Stuur mij dan gerust een berichtje.

TOP