Een webshop laten maken voor meer omzet.

Steeds meer bedrijven die een webshop laten maken stappen over op online verkoop. Het online verkopen van hun producten via een webshop.

De reden hier voor is dat het simpelweg de omzet vergroot en meer klanten bereikt worden. Een webshop laten maken heeft vele voordelen voor winkels en bedrijven. Het online verkopen van producten met een webshop gaat snel en eenvoudig en is makkelijk bij te houden. Een webshop laten maken door Jcmwebdesign betekend dat je jouw webshop zelf kan vullen met jouw eigen producten, afbeeldingen en teksten. Dus op een later tijdstip kan je zelf heel eenvoudig zelf producten toevoegen.

En als je daar niet handig in bent of geen tijd voor hebt dan kan ik dat ook voor jou doen. Deze service is opgenomen in mijn Website onderhoud pakketten.

Online jouw producten verkopen?

WordPress webdesigner Jcmwebdesign portfolio rent a bike haarlem
Wordpress webshop Jcmwebdesign portfolio My Doggy
Wordpress Woocommerce webshop webdesigner portfolio TravelParfum
Een webshop is niet meer weg te denken in 2022
Online jouw producten verkopen
Jouw eigen webwinkel

Een webshop laten maken voor uw bedrijf

Een webshop is opgebouwd uit een aantal onderdelen.

Deze onderdelen van een webwinkel zijn:

Wanneer je als deze elementen samenvoegt heb je een webwinkel. Een online winkel laten maken is dus niet alleen een website gemaakt met WordPress. Een online webshop laten maken is een website gemaakt met WordPress, Woocommerce, een thema, online betaalmodule en meerdere plug-ins.

In mijn portofolio kunt u een aantal webshops zien die klanten door mij hebben laten maken. 

WordPress

Een online webwinkel maak ik altijd met WordPress. Want een webshop gemaakt met Wordpress is op een later tijdstip namelijk eenvoudig door jou zelf aan te passen. Je kunt dus zelf producten, afbeeldingen en teksten toevoegen. WordPress is op dit moment ook het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) voor webshops.

Woocommerce

Een webshop laten maken met Woocommerce geïntegreerd, heeft alleen maar voordelen. Met Woocommerce kan je jouw producten beheren en in je webwinkel zetten. Elk product zal handmatig ingevoerd worden met een mooie afbeelding en omschrijving van het product. En niet geheel onbelangrijk, ook het bedrag. Mocht je later zelf een product willen toevoegen aan jouw webshop dan kan je dat dus met Woocommerce doen.

Thema

Een webwinkel laten maken begint met het kiezen van een geschikte thema. Een thema is de lay-out van jouw webwinkel. Er bestaan duizenden thema's die geschikt zijn voor een webwinkel. Een thema is eigenlijk een voorgeprogrammeerde lay-out die naar jouw wensen is aan te passen. Dus volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Afbeeldingen, kleuren en lettertype zijn volledig aanpasbaar. Het is aan jou om een mooi thema uit te zoeken. En natuurlijk kan ik jou daarbij uitstekend adviseren op basis van kennis en ervaring.

Online betaalmodule

Wanneer WordPress, Woocommerce en jouw thema naar wens is zal ik de online betaalmodule in de webwinkel integreren. Een online betaalmodule zorgt er voor dat jouw klanten jouw producten online in hun winkelmandje kunnen doen en online afrekenen. Er zijn verschillende soorten online betaalmodules beschikbaar. De meest gebruikte Nederlandse online betaalmodules van dit moment zijn Sisow en Mollie

Plug-ins

Plug-in voor beveiliging: Standaard gebruik is verschillende plug-ins om jouw website zo veilig mogelijk te houden. Want een veilige website is waar jouw klanten behoefte aan hebben. Ik gebruik ook altijd een plug-in om er voor te zorgen dat jouw website niet gehackt kan worden. Ik maak een veilige inlog url en zorg er voor dat ongewenste inlogpogingen worden geblokkeerd.

Plug-in voor een snelle website: Ik installeer een plug-in die er voor zorgt dat jouw webshop goed en snel werkt. Een goed en snel werkende webshop zorgt er voor dat potentiële klanten op jouw webshop blijven. Maar een goede snelheid van een webshop zorgt ook voor een betere ranking in de zoekresultaten van zoekmachines.

Plug-in voor SEO (zoekmachine optimalisatie): Om er voor te zorgen dat jouw webwinkel gevonden wordt in zoekmachines zal er zoekmachine optimalisatie toegepast moeten worden. Hoe beter de SEO hoe hoger de webshop rankt in zoekmachines. Een goed SEO bestaat uit ontzettend veel factoren. Ik ga ze hier niet omschrijven want dan ben je over 2 uur nog aan het lezen. Maar ik kan je verzekeren dat ik zoekmachine optimalisatie goed beheers. Wil je meer weten over SEO lees deze berichten dan maar eens.

Plug-in voor nieuwsbrieven: Als je dat wil kan ik er voor zorgen dat men simpel door het achterlaten van een e-mailadres nieuwsbrieven verzonden kunnen worden. Met nieuwsbrieven kan je jouw klanten op de hoogte houden van aanbiedingen en promoties.

Wat kost een webshop laten maken.

Wat de prijs van een webshop uiteindelijk gaat worden hangt af van een aantal factoren.

Een van deze factoren is de grootte van de webshop. Hiermee bedoel ik hoeveel producten er moeten worden opgenomen in de webwinkel.

Om je een klein voorbeeld te geven; het kost gemiddeld een uur om één product toe te voegen aan de webwinkel. Maar dan is het product SEO ready en volledig klaar voor verkoop. Daarnaast zijn er meerdere pagina's die gemaakt moeten worden. Bijvoorbeeld een contactformulier of een FAQ. Of misschien wel een 'over ons' pagina. Misschien wil je wel dat er een blog is gekoppeld aan jouw webshop. Dat kan allemaal! Dus voordat ik kan bepalen hoe duur een webwinkel is, heb ik zo veel mogelijk informatie van u nodig. Pas dan kan ik een scherp geprijste offerte opmaken. En ik verzeker u dat deze offerte voor uw webshop zeer scherp en concurrerend zal zijn. 

Hieronder ziet u de uitgelichte portfolio webshop laten maken.

Bekijk deze maar en u komt tot de conclusie dat uw webshop in goede handen is bij mij.

TOP