×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

Een webshop laten maken. Uw bereik vergroten en online uw producten verkopen.

Een webshop is tegenwoordig een must-have voor elke ondernemer die zijn producten of diensten aan een groter publiek wil aanbieden.

Met een webshop kunt u uw producten en diensten online aanbieden aan klanten door heel Nederland. Dit vergroot uw bereik aanzienlijk en maakt het gemakkelijker om nieuwe klanten te werven. Het is voor klanten makkelijk om uw producten of diensten te bestellen en te betalen, zonder dat ze de deur uit hoeven. Hierdoor kunnen ze op elk moment van de dag winkelen, zonder dat ze afhankelijk zijn van uw openingstijden.

Een webshop biedt u de mogelijkheid om uw producten of diensten aan een groter publiek aan te bieden, zonder dat u extra personeel of fysieke ruimte hoeft aan te schaffen. Hierdoor kunt u uw omzet verhogen zonder dat u meer uitgaven heeft.

Het groot voordeel van een webshop is dat deze altijd online is, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat uw klanten altijd toegang hebben tot uw producten of diensten, zonder dat u zelf beschikbaar hoeft te zijn. In vergelijking met een fysieke winkel is een webshop kosten besparend. U hoeft dus niet te investeren in dure verkoopruimten of personeel, en u kunt uw producten of diensten op een efficiëntere manier aanbieden.

Waarom door Jcmwebdesign.

U wil een webhop laten maken en ik kan u daarbij volledig ontzorgen. Als WordPress specialist regel ik alles voor u. Van het registreren van een domeinnaam en e-mailadres tot het ontwerpen van een webshop die volledig aansluit bij uw imago en huisstijl van uw onderneming. Want uw website is het visitekaartje op het internet.

Ik ontwerp voor u een responsive webshop die meeschaalt op elk apparaat waarmee uw webshop bekeken wordt. En met uitstekende zoekmachine optimalisatie zorg ik er voor dat uw website goed gevonden zal worden door de grootste zoekmachines.

En als u dat wil kan ik voor u uw webshop onderhouden zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Dit zegt Arthur van Rent a Bike Haarlem

project webshop rent a bike haarlem
ArthurRent a Bike Haarlem

"Onze oude webshop was aan vernieuwing toe. Die was totaal niet mee gebruiksvriendelijk en we zagen dat de verhuur van fietsen achteruit ging.

Hans heeft ons uitgebreid uitgelegd wat de mogelijkheden waren en heeft een zeer gebruiksvriendelijke webshop gemaakt in 3 talen omdat veel toeristen onze webhop nu online vinden. Sinds onze webshop online is hebben we een verdriedubbeling van verhuur van onze fietsen. Daar zijn we super blij mee!

Ook doet Hans het onderhoud van onze webshop. De webshop is altijd up to date en als we iets willen wijzigen dan is dat binnen enkele dagen geregeld. Hij denkt graag met ons mee."

Hieronder ziet u de webshop opdracht Rent a Bike Haarlem.

Na het bekijken komt u vast tot de conclusie dat een webshop laten maken bij mij in goede handen is.

Uit welke onderdelen is een webshop opgebouwd

WordPress

Een online webwinkel maak ik altijd met WordPress. Want een webshop gemaakt met Wordpress is op een later tijdstip namelijk eenvoudig door jou zelf aan te passen. Je kunt dus zelf producten, afbeeldingen en teksten toevoegen. WordPress is op dit moment ook het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) voor webshops.

Woocommerce

Een webshop laten maken met Woocommerce geïntegreerd, heeft alleen maar voordelen. Met Woocommerce kan je jouw producten beheren en in je webwinkel zetten. Elk product zal handmatig ingevoerd worden met een mooie afbeelding en omschrijving van het product. En niet geheel onbelangrijk, ook het bedrag. Mocht je later zelf een product willen toevoegen aan jouw webshop dan kan je dat dus met Woocommerce doen.

Thema

Een webwinkel laten maken begint met het kiezen van een geschikte thema. Een thema is de lay-out van jouw webwinkel. Er bestaan duizenden thema's die geschikt zijn voor een webwinkel. Een thema is eigenlijk een voorgeprogrammeerde lay-out die naar jouw wensen is aan te passen. Dus volledig in de huisstijl van jouw bedrijf. Afbeeldingen, kleuren en lettertype zijn volledig aanpasbaar. Het is aan jou om een mooi thema uit te zoeken. En natuurlijk kan ik jou daarbij uitstekend adviseren op basis van kennis en ervaring.

Online betaalmodule

Wanneer WordPress, Woocommerce en jouw thema naar wens is zal ik de online betaalmodule in de webwinkel integreren. Een online betaalmodule zorgt er voor dat jouw klanten jouw producten online in hun winkelmandje kunnen doen en online afrekenen. Er zijn verschillende soorten online betaalmodules beschikbaar. De meest gebruikte Nederlandse online betaalmodules van dit moment zijn Sisow en Mollie

Plug-ins

Plug-in voor beveiliging: Standaard gebruik is verschillende plug-ins om jouw website zo veilig mogelijk te houden. Want een veilige website is waar jouw klanten behoefte aan hebben. Ik gebruik ook altijd een plug-in om er voor te zorgen dat jouw website niet gehackt kan worden. Ik maak een veilige inlog url en zorg er voor dat ongewenste inlogpogingen worden geblokkeerd.

Plug-in voor een snelle website: Ik installeer een plug-in die er voor zorgt dat jouw webshop goed en snel werkt. Een goed en snel werkende webshop zorgt er voor dat potentiële klanten op jouw webshop blijven. Maar een goede snelheid van een webshop zorgt ook voor een betere ranking in de zoekresultaten van zoekmachines.

Plug-in voor SEO (zoekmachine optimalisatie): Om er voor te zorgen dat jouw webwinkel gevonden wordt in zoekmachines zal er zoekmachine optimalisatie toegepast moeten worden. Hoe beter de SEO hoe hoger de webshop rankt in zoekmachines. Een goed SEO bestaat uit ontzettend veel factoren. Ik ga ze hier niet omschrijven want dan ben je over 2 uur nog aan het lezen. Maar ik kan je verzekeren dat ik zoekmachine optimalisatie goed beheers. Wil je meer weten over SEO lees deze berichten dan maar eens.

Plug-in voor nieuwsbrieven: Als je dat wil kan ik er voor zorgen dat men simpel door het achterlaten van een e-mailadres nieuwsbrieven verzonden kunnen worden. Met nieuwsbrieven kan je jouw klanten op de hoogte houden van aanbiedingen en promoties.

Uiteraard zijn er nog veel meer plug-ins die gebruikt kunnen worden. 

Wat kost een webshop laten maken.

Wat de prijs van een webshop uiteindelijk gaat worden hangt af van een aantal factoren.

Een van deze factoren is de grootte van de webshop. Hiermee bedoel ik hoeveel producten er moeten worden opgenomen in de webwinkel.

Om je een klein voorbeeld te geven; het kost gemiddeld een uur om één product toe te voegen aan de webwinkel. Maar dan is het product SEO ready en volledig klaar voor verkoop. Daarnaast zijn er meerdere pagina's die gemaakt moeten worden. Bijvoorbeeld een contactformulier of een FAQ. Of misschien wel een 'over ons' pagina. Misschien wil je wel dat er een blog is gekoppeld aan jouw webshop. Dat kan allemaal! Dus voordat ik kan bepalen hoe duur een webwinkel is, heb ik zo veel mogelijk informatie van u nodig. Pas dan kan ik een scherp geprijste offerte opmaken. En ik verzeker u dat deze offerte voor uw webshop zeer scherp en concurrerend zal zijn. 

Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte

TOP