Website onderhoud

Website onderhoud is van essentieel belang. Het zorgt er voor dat uw website veilig, snel en up-to-date is.

Veel mensen denken dat wanneer een website online staat er niets meer mee hoeft te gebeuren. Maar niets is minder waar. Ontwikkelaars van website thema's, plugins en WordPress blijven continu hun product verbeteren en veiliger maken. Zo houden zij een website veilig, snel en voorkomen dat een website wordt gehackt.

Dus het is aan te bevelen om regelmatig uw website te onderhouden en te voorzien van de laatste updates. Mocht u daar zelf geen tijd of kennis genoeg voor hebben dan kunt u dat bij Jcmwebdesign uitbesteden.

8 Redenen waarom website onderhoud belangrijk is:

 • Het voorkomt dat de website gehackt wordt
 • Up to date houden van WordPress en Plug-ins
 • Het voorkomen van uitval van functies binnen jouw website
 • Het verbeteren van de beveiliging van de website
 • Het herstellen van onzichtbare programmeerfouten
 • Het toevoegen van nieuwe website functies
 • Het verbeteren van de snelheid van de website
 • Het behouden en/of verbeteren van jouw ranking in zoekmachines

Website onderhoud

wordpress update
website onderhoud en support
Zonder website onderhoud
Loop je het risico dat jouw website stuk gaat, langzamer wordt, gehackt kan worden en daalt in de zoekresultaten in zoekmachines.

Updaten van plug-ins & WordPress thema is essentieel voor een goed werkende en veilige website

Een website onderhouden doe je als je regelmatig jouw website thema update.

WordPress onderhoud gaat niet alleen om het regelmatig updaten van WordPress. Ook updates van jouw WordPress theme en plug-ins zijn enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. Er zijn dus meerdere redenen waarom je met regelmaat jouw WordPress website en plug-ins dient bij te werken.

Website onderhoud doe je als je regelmatig Plug-ins update.

Waarom de plug-ins van jouw website updaten.

WordPress onderhoud is inclusief het updaten van de geïnstalleerde plugins op jouw website. Voor de ontwikkelaars van plugins het is belangrijk dat hun plugin blijft functioneren wanneer WordPress ook een update heeft doorgevoerd.

Waarom WordPress updaten

WordPress is werelds meest gebruikte CMS systeem. Het meerendeel van alle websites is gemaakt met WordPress en is de core van jouw website. Jouw website is opgebouwd uit WordPress, een theme en plugins. Dus deze drie maken samen jouw WordPress website en zijn allemaal afhankelijk van elkaar.

Wanneer de ontwikkelaar van WordPress een update van doorvoert zullen de ontwikkelaars van thema's en plugins elkaar snel volgen. Zo zorgen zij samen voor een functionele, veilige en snelle betrouwbare WordPress website.

Waarom een backup van jouw website maken

Waarom zou je een back-up maken van jouw website? Het is erg belangrijk om voor het updaten van WordPress, theme of plugin altijd en backup te maken van jouw website. Want het updaten is niet altijd zonder risico. Maak dus daarom altijd een back-up van jouw website voordat je gaat updaten.

Meestal gaat het updaten van WordPress, je theme en plugins goed. Maar wanneer een thema of plugin nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelfs stuk gaan.  

Website onderhoud zelf doen? Waar moet je dan op letten

Ben je van plan om WordPress onderhoud zelf te doen dan is het belangrijk om regelmatig te controleren of er updates beschikbaar zijn van WordPress, theme en plugins. En wanneer er updates beschikbaar zijn deze te installeren. De veiligste manier om dit te doen is in een testomgeving. Zorg er altijd voor dat je voor het updaten een backup hebt gemaakt van jouw website. 

Zoals je ziet zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken bij het updaten van WordPress, jouw thema en plug-ins.. Voordat je begint met het updaten van Wordpress, je thema of de plug-ins maak je dus altijd eerst een back-up van jouw WordPress website.

Het komt wel eens voor dat jouw thema of sommige WordPress plug-ins door een update niet samenwerken. Daarmee bedoel ik dat de plug-ins onderling een conflict kunnen veroorzaken. Zeker als er voor de ene plugin wel een update is en voor de andere niet. Bij zo'n conflict kan de website soms niet meer goed wordt weergegeven en zelfs stuk gaan. Zie het dan maar eens voor elkaar te krijgen om je de website weer werkend krijgen. Om te zorgen dat jij dit probleem nooit zal hebben, heb ik een website back-up optie in mij website onderhoud pakketten opgenomen. Je kan een keuze maken uit een wekelijkse- of maandelijkse update. Zo heb je altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot jouw beschikking.

Website support voor hulp wanneer u dat nodig heeft

Heb je hulp nodig omdat je een aanpassing wilt doen aan jouw WordPress website? Misschien is er wel iets fout gegaan of je wilt iets weten. Dan kan je mij bellen of een berichtje sturen. Ik help je direct. WordPress support is fijn om te hebben. Zo kan je altijd terugvallen op WordPress kennis en ervaring.

Wat kost website onderhoud en website support

Heb je onvoldoende kennis van het updaten en onderhouden van een WordPress website en wil je niet het risico lopen dat je ongewild jouw website onherstelbaar beschadigt? Dan is het een optie om website onderhoud uit te besteden. Je kan met een gerust hart website onderhoud aan Jcmwebdesign overlaten. Uitstekende support en altijd snel bereikbaar zodat je altijd zeker bent van een goed werkende website!

Maak gebruik van één van de website onderhoud en support pakketten. Voordelige tarieven en met zorg samengesteld. Namelijk de Light, Professional en het Premium pakket. 

Tarieven website onderhoud

 • Light
 • 25
  per maand
 • 1x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • Optioneel
 • 1 x per Week
 • Nee
 • Nee
 • Nee
 • De betaling voor website onderhoud en support dient u een jaar vooruit te voldoen.

Wil je geheel vrijblijvend meer informatie?

Stuur mij dan een bericht via onderstaande contactformulier of bel 06-42016838.

Ik neem dezelfde dag nog contact met u op!

TOP