Website onderhoud en support voor WordPress websites.

8 REDENEN WAAROM WEBSITE ONDERHOUD BELANGRIJK IS

 

Waarom website onderhoud echt belangrijk is? Lees je de 8 belangrijkste redenen waarom u uw website, WordPress, thema en de plug-ins moet blijven updaten:

 • Het voorkomt dat de website gehackt wordt
 • Up to date houden van WordPress en Plug-ins
 • Het voorkomen van uitval van functies binnen jouw website
 • Het verbeteren van de beveiliging van de website
 • Het herstellen van onzichtbare programmeerfouten
 • Het toevoegen van nieuwe website functies
 • Het verbeteren van de snelheid van de website
 • Het behouden en/of verbeteren van jouw ranking in zoekmachines

Website onderhoud en Support

wordpress update
wordpress onderhoud en support
Zonder website onderhoud
Loop je het risico dat jouw website stuk gaat, langzamer wordt, gehackt kan worden en daalt in de zoekresultaten in zoekmachines.

Updaten van plug-ins & WordPress thema is belangrijk voor een goed werkende en veilige website

Website onderhoud doe je als je regelmatig jouw website thema update

Waarom jouw website thema updaten

WordPress onderhoud gaat niet alleen om het regelmatig updaten van WordPress. Ook updates van jouw WordPress theme en plug-ins zijn enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. Er zijn dus meerdere redenen waarom je met regelmaat jouw WordPress website en plug-ins dient bij te werken.

Website onderhoud doe je als je regelmatig jouw website plug-ins update

Waarom de plug-ins van jouw website updaten

WordPress onderhoud hoort ook het updaten van de geïnstalleerde plugins op jouw website. Voor de ontwikkelaars van plugins het is belangrijk dat hun plugin blijft functioneren wanneer WordPress een update heeft doorgevoerd.

Website onderhoud doe je als je regelmatig WordPress update

Waarom WordPress updaten

WordPress is werelds meest gebruikte CMS systeem. Het meerendeel van alle websites is gemaakt met WordPress en is de core van jouw website. Jouw website is opgebouwd uit WordPress, een theme en plugings. Dus deze drie maken samen jouw WordPress website en zijn allemaal afhankelijk van elkaar. Wanneer de ontwikkelaar van WordPress een update van doorvoert zullen de ontwikkelaars van themes en plugins elkaar snel volgen. Zo zorgen zij samen voor een functionele, veilige en snelle betrouwbare WordPress website.

Website onderhoud doe je als je regelmatig een back-up van jouw website maakt

Waarom een backup van jouw website maken

Waarom zou je een back-up maken van jouw website? Het is erg belangrijk om voor het updaten van WordPress, theme of plugin altijd en backup te maken van jouw website. Want het updaten is niet altijd zonder risico. Maak dus daarom altijd een back-up van jouw website voordat je gaat updaten. Meestal gaat het updaten van WordPress, je theme en plugins goed. Maar wanneer een theme of plugin nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelfs stuk gaan.  

WordPress onderhoud zelf doen en waar je op moet letten.

Uitleg over zelf onderhouden WordPress website

Ben je van plan om WordPress onderhoud zelf te doen dan is het belangrijk om regelmatig te controleren of er updates beschikbaar zijn van WordPress, theme en plugins. En wanneer er updates beschikbaar zijn deze te installeren. De veiligste manier om dit te doen is in een testomgeving. Zorg er altijd voor dat je voor het updaten een backup hebt gemaakt van jouw website. Zoals je ziet zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken bij het updaten van WordPress, jouw thema en plug-ins.. Voordat je begint met het updaten van Wordpress, je thema of de plug-ins maak je altijd eerst een back-up van jouw WordPress website.

Want een veel voorkomend probleem is dat jouw thema of sommige WordPress plug-ins ineens niet samenwerken met elkaar. Daarmee bedoel ik dat de plug-ins onderling een conflict kunnen veroorzaken als er voor de ene plugin wel een update is en voor de andere niet. Bij zo'n conflict kan de website soms niet meer goed wordt weergegeven of stuk gaan. En zie het dan maar eens voor elkaar te krijgen dat je de website weer werkend krijgt zonder back-up. Om te zorgen dat jij dit probleem nooit zal hebben, heb ik de WordPress back-up optie in mij WordPress onderhoud pakketten opgenomen. Je dan een keuze maken uit een wekelijkse- of maandelijkse update sessie. Zo heb je altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot jouw beschikking.

Website support

Website support voor hulp wanneer u dat nodig heeft.

Heb je hulp nodig omdat je een aanpassing wilt doen aan jouw WordPress website? Misschien is er wel iets fout gegaan of je wilt iets weten. Dan kan je mij bellen of een berichtje sturen. Ik help je direct. WordPress support is fijn om te hebben. Zo kan je altijd terugvallen op WordPress kennis en ervaring.

Tarieven website onderhoud en website support

Wat kost website ondehoud en website support

Heb je onvoldoende kennis van het updaten en onderhouden van een WordPress website en wil je niet het risico lopen dat je ongewild jouw website onherstelbaar beschadigt? Dan is het een optie om website onderhoud uit te besteden. Je kan met een gerust hart website onderhoud aan Jcmwebdesign overlaten. Uitstekende support en altijd snel bereikbaar zodat je altijd zeker bent van een goed werkende website!

Maak gebruik van één van de website onderhoud en support pakketten. Ik heb met zorg deze drie onderhoud- en support pakketten samengesteld. Namelijk de Light, Professional en de Premium versie. 

 • Light
 • 25
  per maand
 • 1x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • Optioneel
 • 1 x per Week
 • Nee
 • Nee
 • Nee
 • De betaling voor website onderhoud en support dient u een jaar vooruit te voldoen.

Wil je geheel vrijblijvend meer informatie over Website onderhoud of Website Support?

Stuur mij dan een bericht via onderstaande contactformulier of bel 06-42016838.

Ik neem dezelfde dag nog contact met u op!

TOP