×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

Webdesign Haarlem - WordPress webdesigner Jcmwebdesign

Maak gebruik van webdesign Haarlem omdat U als ondernemer in Haarlem altijd op zoek bent naar meer klanten, meer omzet en meer bekendheid op zowel landelijk als lokaal niveau. Wij maken uw website volledig in uw huisstijl en volledig responsive.

De voordelen van webdesign Haarlem.

Een website laten maken is een goede manier om je onderneming, merk of product te promoten. Met een website kan je informatie delen die voor iedereen toegankelijk is.

Waarom een WordPress website in Haarlem laten maken? WordPress is het grootste en modernste CMS systeem ter wereld en ontzettend gebruiksvriendelijk. Dus makkelijk in gebruik.

Met WordPress kunt u later zelf teksten aanpassen en blogberichten met mooie afbeeldingen plaatsen. Uiteraard kan ik dat ook voor u doen als u dat aan mij uitbesteed. Maar dat mag u helemaal zelf bepalen. Ik leg u graag uit wat alle (on)mogelijkheden zijn voor een geweldige website in een persoonlijk gesprek.

Waarom door Jcmwebdesign.

U wilt een website laten maken en ik kan u daarbij volledig ontzorgen. Als WordPress specialist regel ik alles voor u. Van het registreren van een domeinnaam en e-mailadres tot het ontwerpen van een website die volledig aansluit bij uw imago en huisstijl van uw onderneming in Haarlem. Want uw website is het visitekaartje op het internet.

Ik ontwerp voor u een responsive website die meeschaalt op elk apparaat waarmee uw website bekeken wordt. En met uitstekende zoekmachine optimalisatie zorg ik er voor dat uw website in Haarlem goed gevonden zal worden door zoekmachines! En als u dat wil kan ik voor u uw website volledig onderhouden. Dus u heeft daar dan geen omkijken meer naar.

WordPress Webdesigner

Ik ben een WordPress specialist en maak een WordPress website die u voor ogen heeft! Volledig in de huisstijl van uw bedrijf. Voor u een goede keuze voor het maken van uw WordPress website.

Website Onderhoud

Elke website heeft onderhoud nodig. Regelmatig updaten en bijwerken van WordPress en plug-ins is belangrijk. Zo blijft uw WordPress website veilig, snel en up-to-date. Daarom is website onderhoud zo belangrijk.

WordPress Webshop

Altijd al een eigen webshop willen hebben? WordPress in combinatie met WooCommerce en een online betalingssysteem zijn de ingredienten voor jouw eigen webwinkel. En ik kan die voor u realiseren.

logo wordpress webdesigner Hoofddorp Jcmwebdesign

De webdesign pakketten van Jcmwebdesign zijn voor u in Haarlem zorgvuldig samengesteld. Echte concurerende tarieven voor webdesign. Ik denk volledig aan te sluiten aan de behoefte van mijn cliënten. Maak daarom een keuze uit één van mijn betaalbare en complete webdesign pakketten.

logo wordpress webdesigner Hoofddorp Jcmwebdesign

Uw eigen webwinkel in Haarlem is nu binnen handbereik. Ik ontwerp voor u een WordPress webshop. Met WooCommerce in combinatie met WordPress verkoopt u eenvoudig online uw producten. En klanten kunnen veilig online afrekenen met bijvoorbeeld iDeal.

MIJN SERVICE GAAT VER!

GRATIS WEBSITE ONDERHOUD

Wanneer jouw website klaar is en online staat krijg je van mij de eerste 2 maanden - geheel gratis - onderhoud van jouw website! 2 Maanden lang elke maand een gratis back-up van jouw website en elke maand een gratis update sessie van WordPress en de Plug-ins.

Nieuwsgierig naar Jcmwebdesign op social media?

Bekijk dan mijn kanalen, hit de volgbutton en blijf op de hoogte.

Mijn laatste nieuws wordt hier gedeeld!

Instagram is hot! The rising star.

Volg mijn tweets op Twitter!

Pinnen doe ik niet alleen met mijn bankpas!

WEBDESIGN HAARLEM VOOR UW ONDERNEMING.

Als WordPress specialist kan ik u volledig ontzorgen. Ik ben creatief en denk graag met u mee. Zoekmachine optimalisatie gaat mij uitstekend af en ik zorg dat uw website goed gevonden wordt in Haarlem met zoekmachines.

WordPress webdesigner Jcmwebdesign

Ontwerpen van WordPress websites vind ik enorm leuk. Daarnaast vind ik een goed persoonlijk contact met mijn opdrachtgever - u dus - erg belangrijk.

  • Kennis van WordPress
  • Creatief
  • Service gerichtheid
  • Communicatie
  • Bereikbaarheid

Recente webdesign opdrachten in Haarlem e.o.

HOE KOMT EEN PROFESSIONELE WORDPRESS WEBSITE VOOR U IN HAARLEM TOT STAND.

Contact, planning & strategie

De perfecte website begint met een goed contact, samenwerking, planning en de juiste strategie

design & ontwerpen

Regelmatig overleg en weten wat de cliënt wil. Voorzien van tips en advies voor een goede structuur van de website

Testen & opleveren

Voordat uw website online gaat wordt deze eerst uitvoerig getest en na goedkeuring opgeleverd.

Ik wil graag uw WordPress website maken en professioneel webdesign leveren.

Heb ik u kunnen overtuigen?

Want naast mijn uitstekende webdesign service en support, ben ik ook nog eens heel betaalbaar, servicegericht en toegankelijk!

Neem vrijblijvend contact met mij op en vul hieronder het contactformulier in.

Hoe kunt u Jcmwebdesign bereiken:

WordPress Webdesigner - Jcmwebdesign

Colonnade 83
2134AJ Hoofddorp

Telefoon: 06-42016838
Aan faxen doe ik niet ;)

E-mail: info@jcmwebdesign.nl
Of vul het contactformulier in.

TOP