WordPress-webdesign-Jcmwebdesign

Afmetingen van afbeeldingen voor social media in 2017.

Uw social media pagina van uw onderneming moet er gelikt uitzien. Hij moet kunnen concurreren met die van uw concurrenten.

Laat uw social media pagina opvallen en gebruik de juiste formaat afbeelding.

Uw collega’s, vrienden en familie helpen u om de aandacht van uw social media netwerk te vergroten. Hoe kunt u zich onderscheiden en opvallen? Door mooie afbeeldingen te gebruiken in elk sociale media bericht. Content met afbeeldingen worden 94 procent meer bekeken dan zonder afbeelding. Elk sociaal netwerk heeft verschillende beeldformaten voor pagina’s en content die wordt gedeeld. Dat is waarom ik deze social media beeldformaten cheat sheet voor de top netwerken. Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest, Instagram, en YouTube met u deel. Sla deze pagina op bij uw favorieten. Of deel de inhoud van deze pagina op uw eigen sociale media netwerk en help anderen.

afmetingen afbeeldingen social media
Jcmwebdesign
Jcmwebdesign

Jcmwebdesign staat klaar om jou te helpen bij het vertalen van jouw ideeën naar een op maat gemaakte website. Elk bedrijf uniek is, en daarom nemen we de tijd om de visie en waarden van jouw onderneming te begrijpen, zodat we een website kunnen ontwerpen dat perfect past bij jouw merkidentiteit.

Jcmwebdesign heeft alles in huis om u volledig te kunnen ontzorgen. Van het aanvragen van een domeinnaam tot het ontwerpen van een webshop.

Artikelen: 17
een WordPress website laten maken

Weten of uw website beter kan presteren?

Maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende website analyse.