×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

Website onderhoud.

WordPress onderhoud is van essentieel belang. Het zorgt er voor dat uw website veilig, snel en up-to-date is.

Veel mensen denken dat wanneer een website online staat er niets meer mee hoeft te gebeuren. Maar niets is minder waar. Want ontwikkelaars van website theme, plugins en WordPress blijven continu hun product verbeteren en veiliger maken. Zo houden zij een website veilig, snel en voorkomen dat kwaadwillenden misbruik maken van een website.

WordPress onderhoud voor een volledige ontzorging. Wij zijn daar in gespecialiseerd en houden uw website veilig en up to date.

Dus het is aan te bevelen om regelmatig uw website te onderhouden en te voorzien van de laatste updates. Mocht u daar zelf geen tijd of kennis genoeg voor hebben dan kunt u dat aan Jcmwebdesign uitbesteden.

WordPress onderhoud

Zonder WordPress onderhoud
Loop je het risico dat jouw WordPress website niet meer werkt, langzamer wordt, gehackt kan worden en daalt in de zoekresultaten in zoekmachines.

Regelmatig jouw website theme updaten.

Waarom regelmatig jouw theme updaten.

Omdat updates van jouw website theme enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. Kwaadwillenden zijn altijd op zoek naar manieren om misbruik te maken van websites. En om dat te voorkomen is updaten belangrijk.

Waarom WordPress updaten.

WordPress is werelds meest gebruikte CMS systeem. Het meerendeel van alle websites is gemaakt met WordPress en is de core van jouw website. Jouw website is opgebouwd uit WordPress, een theme en plugins. Dus deze drie maken samen jouw WordPress website en zijn allemaal afhankelijk van elkaar.

Wanneer de ontwikkelaar van WordPress een update van WordPress  doorvoert zullen de ontwikkelaars van thema's en plug-ins elkaar snel opvolgen. Zo zorgen zij samen voor een functionele, veilige, snelle betrouwbare WordPress website.

Maken van een backup van uw website.

Waarom zou je een back-up maken van jouw website? Dat doe je omdat het is erg belangrijk om voor het updaten een backup te maken van jouw website. Want het updaten is namelijk niet altijd zonder risico. Maak dus daarom altijd een back-up van jouw website voordat je gaat updaten. Met website beheer kunt u dat makkelijk uitbesteden.

Meestal gaat het updaten van WordPress, je theme en plugins goed. Maar wanneer een theme of plugin nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelfs stuk gaan.  

Website onderhoud. Ook voor hulp wanneer u dat nodig heeft.

Het is altijd een veilig gevoel dat je altijd kan terugvallen op uw webdesigner voor website onderhoud.

Dat kan zijn omdat je hulp nodig hebt omdat je een aanpassing hebt gedaan aan jouw website en dat niet helemaal goed is gegaan. Of misschien wil je iets weten over de mogelijkheden van de website. Dan is het fijn dat je met jouw websigner kan bellen en die vragen kan stellen. 

 Gebruik mijn kennis en ervaring en ik zorg voor een snelle aanpassing van jouw website.

Website ondehoud en beheer

Wat kost website onderhoud.

Heb je onvoldoende kennis van het updaten en onderhouden van een WordPress website? En wil je niet het risico lopen dat je ongewild jouw website onherstelbaar beschadigt? Dan is het een optie om dat uit te besteden. Je kan met een gerust hart website onderhoud aan Jcmwebdesign overlaten. Wij zijn daar in gespecialiseerd. Uitstekende support en altijd snel bereikbaar zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkende website!

Maak gebruik van één van de website onderhoud en beheer pakketten. Wij hanteren voordelige tarieven en deze zijn met zorg samengesteld. Namelijk de Light, Professional en het Premium pakket. Deze pakketten zijn jaarlijks opzegbaar zonder reden van opgaaf.

Wat kost WordPress onderhoud.

 • Light
 • 25
  per maand
 • 1x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • Optioneel
 • 1 x per Week
 • Nee
 • Nee
 • Nee
 • De betaling voor website onderhoud en support dient u een jaar vooruit te voldoen.

WordPress onderhoud zelf doen? Waar moet je dan op letten.

Ben je van plan om WordPress onderhoud zelf te doen dan is het belangrijk om regelmatig te controleren of er updates beschikbaar zijn van WordPress, theme en plugins. En wanneer er updates beschikbaar zijn deze zo snel mogelijk te installeren. Zorg er dus altijd voor dat je voor het updaten een backup hebt gemaakt van jouw website. 

Het komt wel eens voor dat jouw theme of sommige WordPress plug-ins door een update niet samenwerken. Daarmee bedoel ik dat de plug-ins onderling een conflict kunnen veroorzaken. Zeker als er voor de ene plugin wel een update is en voor de andere niet. Bij zo'n conflict kan de website soms niet meer goed worden weergegeven en zelfs stuk gaan. Om te zorgen dat jij dit probleem nooit zal hebben kan je dat uitbesteden aan Jcmwebdesign. Zo heb je altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot jouw beschikking.

Wil je geheel vrijblijvend meer informatie?

Stuur mij dan een bericht via onderstaande contactformulier of bel 06-42016838.

Ik neem dezelfde dag nog contact met u op!

TOP