×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

Website onderhoud en beheer Haarlem.

Website onderhoud is van essentieel belang. Het zorgt er voor dat uw website veilig, snel en up-to-date is.

Veel mensen denken dat wanneer een website online staat er niets meer mee hoeft te gebeuren. Maar niets is minder waar. Want ontwikkelaars van een website theme, plugins en WordPress blijven continu hun product gebruiksvriendelijker en veiliger maken. Zo houden zij een website veilig, snel en voorkomen dat kwaadwillenden misbruik maken van een website.

Website beheer voor een volledige ontzorging. Wij zijn daar in gespecialiseerd en houden uw website veilig en up to date.

Dus het is aan te bevelen om regelmatig uw website te onderhouden en te voorzien van de laatste updates. Mocht u daar zelf geen tijd of kennis genoeg voor hebben dan kunt u dat aan Jcmwebdesign uitbesteden.

8 Redenen waarom website onderhoud belangrijk is:

 • Het voorkomt dat er door kwaadwillenden misbruik van uw website wordt gemaakt
 • Up to date houden van WordPress, theme en Plug-ins
 • Het voorkomen van uitval van functies binnen jouw website
 • Het verbeteren van de beveiliging van de website
 • Het herstellen van onzichtbare programmeerfouten
 • Het toevoegen van nieuwe website functies
 • Het verbeteren van de snelheid van de website
 • Het behouden en/of verbeteren van jouw ranking in zoekmachines

Website onderhoud

Zonder website onderhoud
Loop je het risico dat jouw website stuk gaat, langzamer wordt, gehackt kan worden en daalt in de zoekresultaten in zoekmachines.

Updaten van WordPress, theme en plug-ins is essentieel voor een goed werkende en veilige website

Regelmatig jouw website theme updaten.

Waarom regelmatig jouw theme updaten.

Omdat updates van jouw website theme enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. Kwaadwillenden zijn altijd op zoek naar manieren om misbruik te maken van websites. En om dat te voorkomen is updaten belangrijk.

Regelmatig Plug-ins updaten.

Waarom de plug-ins van jouw website updaten.

Wat hiernaast geschreven is geldt ook voor  het updaten van de geïnstalleerde plugins op jouw website. Voor de ontwikkelaars van plugins het is belangrijk dat hun plugin blijft functioneren wanneer WordPress of theme ontwerper ook een update heeft doorgevoerd.

Waarom WordPress updaten in Haarlem.

WordPress is werelds meest gebruikte CMS systeem. Het meerendeel van alle websites zijn gemaakt met WordPress. Jouw website zal worden gebouwd met WordPress, een theme en plugins. Dus deze drie maken samen jouw WordPress website en zijn allemaal afhankelijk van elkaar.

Wanneer de ontwikkelaar van WordPress een update van doorvoert zullen de ontwikkelaars van themes en plugins elkaar snel opvolgen. Zo zorgen zij samen voor een functionele, veilige en snelle betrouwbare WordPress website.

website onderhoud door wordpress webdesigner Jcmwebdesign Hoofddorp

Website beheer voor het maken van een backup van uw website maken.

Waarom zou je een back-up maken van jouw website?

Omdat het is erg belangrijk om vòòr het updaten van WordPress, theme of plugin altijd en backup te maken van jouw website. 

Meestal gaat het updaten van WordPress, je theme en plugins goed. Maar wanneer een theme of plugin nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelfs stuk gaan.

Met website beheer van Jcmwebdesign kunt u dat makkelijk uitbesteden.

Website onderhoud zelf doen? Waar moet je dan op letten.

Ben je van plan om WordPress onderhoud zelf te doen dan is het belangrijk om regelmatig te controleren of er updates beschikbaar zijn van WordPress, theme en plugins. En wanneer er updates beschikbaar zijn deze te installeren. De veiligste manier om dit te doen is in een testomgeving. Zorg er altijd voor dat je voor het updaten een backup hebt gemaakt van jouw website. 

Het komt namelijk wel eens voor dat jouw theme of sommige WordPress plug-ins door een update niet meer samenwerken. Daarmee bedoel ik dat de plug-ins onderling een conflict kunnen veroorzaken. Zeker als er voor de ene plugin wel een update is en voor de andere niet. Bij zo'n conflict kan de website soms niet meer goed worden weergegeven en zelfs stuk gaan. En zie het dan maar eens voor elkaar te krijgen om je de website weer werkend krijgen.

Om te zorgen dat jij dit probleem nooit zal hebben kan je dat met een gerust hart dat aan ons uitbesteden.

Website beheer voor hulp wanneer u dat nodig heeft.

Het is altijd een veilig gevoel dat je altijd kan terugvallen op uw webdesiger voor website beheer. Dat kan zijn omdat je hulp nodig hebt omdat je een aanpassing hebt gedaan aan jouw website en dat niet helemaal goed is gegaan. Of misschien wil iets weten over de mogelijkheden van de website. 

Dan is het fijn dat u iemand kan bellen die het snel voor u oplost zodat uw website up and running blijft.

Daarom is website support fijn om op terug te kunnen vallen. Gebruik mijn kennis en ervaring en ik zorg voor een snelle oplossing.

Website ondehoud en beheer

Wat kost website onderhoud en website beheer Haarlem.

Heb je onvoldoende kennis van het updaten en onderhouden van een WordPress website? En wil je niet het risico lopen dat je ongewild jouw website onherstelbaar beschadigt? Dan is het een optie om dat uit te besteden. Je kan met een gerust hart website onderhoud aan Jcmwebdesign overlaten. Wij zijn daar in gespecialiseerd. Uitstekende support en altijd snel bereikbaar zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkende website!

Maak gebruik van één van de website onderhoud en beheer pakketten. Wij hanteren voordelige tarieven en deze zijn met zorg samengesteld. Namelijk de Light, Professional en het Premium pakket. Deze pakketten zijn jaarlijks opzegbaar zonder reden van opgaaf.

Tarieven website onderhoud en beheer.

 • Light
 • 25
  per maand
 • 1x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • 1 x per Maand
 • Optioneel
 • 1 x per Week
 • Nee
 • Nee
 • Nee
 • De betaling voor website onderhoud en support dient u een jaar vooruit te voldoen.

Wil je geheel vrijblijvend meer informatie?

Stuur mij dan een bericht via onderstaande contactformulier of bel 06-42016838.

Ik neem dezelfde dag nog contact met u op!

TOP