×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

Online website ondersteuning.

Soms heb je net wat extra hulp nodig omdat je vastloopt met het aanpassen van je website. Daarom kunt u nu gebruik maken van Online Website Ondersteuning. De uitgelezen kans voor het online laten aanpassen van jouw website.

Hoe werkt Online Website Ondersteuning.

Om snel en vakkundig uw website online te kunnen aanpassen heeft u TeamViewer nodig. Want via TeamViewer kan ik online verbinding maken met uw PC en kunt u live meekijken hoe ik de gewenste aanpassingen aan uw website doorvoer. En tussentijds kunt u vragen stellen.

Waarvoor kunt u bijvoorbeeld Online Website Ondersteuning gebruiken.

  • Hulp bij het installeren van een plugin
  • Hulp bij het wijzigen van uw website thema
  • Hulp bij het invoegen of uitlijnen van afbeeldingen
  • Hulp met tekstuele aanpassingen
  • Hulp met problemen in Woocommerce
  • Hulp bij het instellen van Yoast of Rankmath (SEO)

Dit zijn maar enkele voorbeelden waar ik hulp kan bieden. Uiteraard kan ik weel meer want ik ben een expert op het gebied van WordPress.

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

TOP