×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

PROFESSIONEEL WEBDESIGN

EEN WEBSITE LATEN MAKEN

Voor meer omzet en meer (lokale) bekendheid

EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN DOOR JCMWEBDESIGN

Jcmwebdesign maakt websites en webshops die 2023 ready zijn!

Een website laten maken - Jcmwebdesign

Waarom een website laten maken.

Een website laten maken is een goede manier om je onderneming, merk of product te promoten. Met een website kan je informatie delen die voor iedereen toegankelijk is. Waarom een WordPress website laten maken? WordPress is het grootste en modernste CMS systeem ter wereld en ontzettend gebruiksvriendelijk.

Met WordPress kunt u namelijk zelf uw eigen website beheren en aanpassen. U kunt zelf teksten aanpassen en blogberichten met mooie afbeeldingen plaatsen. Uiteraard kan ik dat ook voor u doen als u dat aan mij uitbesteed. Maar dat mag u helemaal zelf bepalen. Ik leg u graag uit wat alle (on)mogelijkheden zijn voor een geweldige website in een persoonlijk gesprek.

Waarom door Jcmwebdesign.

U wil een website laten maken en ik kan u daarbij volledig ontzorgen. Als WordPress specialist regel alles voor u. Van het registreren van een domeinnaam en e-mailadres tot het ontwerpen van een website die volledig aansluit bij uw imago en huisstijl. Want wie wil nou niet dat zijn of haar website goed scoort in de zoekresultaten van Google.

Ik ontwerp voor u een responsive website die mee schaalt op elk apparaat waarmee uw website bekeken wordt. En met uitstekende zoekmachine optimalisatie zorg ik er voor dat uw website goed gevonden zal worden door zoekmachines! En als u dat wil kan ik voor u uw website volledig onderhouden. Dus u heeft daar dan geen omkijken meer naar.

Website laten maken

Een goede WordPress webdesigner heeft ook een adviserende en ondersteunende rol. Ik maak een WordPress website die u voor ogen heeft! Daarom is Jcmwebdesign een goede keuze voor het maken van uw WordPress website.

Website Onderhoud

Elke website heeft onderhoud nodig. Regelmatig updaten en bijwerken van WordPress en plug-ins is belangrijk. Zo blijft uw WordPress website veilig, snel en up-to-date. Daarom is website onderhoud zo belangrijk.

Webshop laten maken

Altijd al een eigen webshop willen hebben? WordPress in combinatie met WooCommerce en een online betalingssysteem zijn de ingredienten voor jouw eigen webwinkel. En ik kan die voor u realiseren.

De webdesign pakketten van Jcmwebdesign zijn zorgvuldig samengesteld. Concurerende tarieven webdesign. Ik denk volledig aan te sluiten aan de behoefte van mijn cliënten. Maak een keuze uit één van mijn betaalbare en complete webdesign pakketten.

Jouw eigen webwinkel is nu binnen handbereik. Ik maak voor jou een WordPress webshop. Met WooCommerce in combinatie met WordPress verkoop jij binnen de kortste keren al jouw prodicten. Jouw klanten kunnen veilig online afrekenen met iDeal.

MIJN SERVICE GAAT VER! GRATIS WEBSITE ONDERHOUD

Wanneer jouw website klaar is en online staat krijg je van mij de eerste 2 maanden - geheel gratis - onderhoud van jouw website! 2 Maanden lang elke maand een gratis back-up van jouw website en elke maand een gratis update sessie van WordPress en de Plug-ins.

Nieuwsgierig naar Jcmwebdesign op social media?

Bekijk dan mijn kanalen en blijf op de hoogte.

Mijn laatste nieuws wordt hier gedeeld!

Instagram is hot! The rising star.

Volg mijn tweets op Twitter!

Pinnen doe ik niet alleen met mijn bankpas!

Mag ik jouw website maken?

Aan mijn vaardigheden en service zal het niet liggen!

Want ik heb veel kennis van WordPress. Daarnaast ben ik ook nog eens heel creatief. Zoekmachine optimalisatie gaat mij heel goed af en ik zorg dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines.

Ontwerpen van WordPress websites vind ik enorm leuk. Daarnaast vind ik een goed persoonlijk contact met mijn opdrachtgever - u dus - erg belangrijk.

  • Kennis van WordPress
  • Creatief
  • Service gerichtheid
  • Communicatie
  • Bereikbaarheid

Mijn portfolio van de websites die ik ontwikkeld heb.

Een website laten maken. Hoe proces.

planning & strategie

De perfecte website begint met een goed contact, samenwerking, planning en de juiste strategie

design & ontwerpen

Regelmatig overleg en weten wat de cliënt wil. Voorzien van tips en advies voor een goede structuur van de website

Testen & opleveren

Voordat uw website online gaat wordt deze eerst uitvoerig getest op functionaliteit en kwaliteit. En na goedkeuring zal de website worden opgeleverd.

Ik graag professioneel webdesign in Haarlem en wil uw professionele WordPress website maken! Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen.

Want ik wil graag jouw WordPress webdesigner worden. Want naast mijn uitstekende service en support, ben ik ook nog eens heel betaalbaar, servicegericht en toegankelijk!

Hoe kan je mij bereiken:

Jcmwebdesign - WordPress Webdesigner

Colonnade 83
2134AJ Hoofddorp

Telefoon: 06-42016838
Aan faxen doe ik niet ;)

E-mail: info@jcmwebdesign.nl
Of vul het contactformulier in.

TOP