Zoekmachine optimalisatie van Jcmwebdesign

Zoekmachine optimalisatie is noodzakelijk om uw WordPress website goed vindbaar te maken.

De vindbaarheid van uw WordPress website in de zoekresultaten van zoekmachine's is van groot belang voor uw bedrijf en afhankelijk van zoekmachine optimalisatie.

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat ruim 50% van de MKB websites niet goed vindbaar is op internet? Zoekmachine optimalisatie zorgt voor een goede notering in de zoekresultaten van zoekmachines.  Dus meer bezoekers naar uw website. En elke bezoeker van uw website is een  (potentiële) klant. Vooraf bepalen wij samen met u een goede zoekmachine optimalisatie strategie en met welke zoekwoorden uw website gevonden moet worden. Artikel marketing is één van de vele SEO opties die wij gebruiken.

Een krachtige WordPress website door goede zoekmachine optimalisatie.

SEO zoekmachine optimalisatie HoofddorpU wilt natuurlijk dat uw WordPress website iets gaat opleveren. Dat snappen ik heel goed. Uw website is niet alleen uw visitekaartje op het internet. Het moet ook iets gaan opleveren. Bijvoorbeeld nieuwe klanten en omzet. Uw dienst, product of boodschap zal helder en duidelijk overkomen op de bezoeker van uw website. Uw website zal goed scoren en te vinden zijn in de zoekresultaten van zoekmachines. Lokale vindbaarheid is ontzettend belangrijk en onderschat. Bedenk maar eens hoeveel mensen gebruik maken van hun mobiele telefoon om even snel iets op te zoeken. Hierbij wordt de locatie van de mobiele telefoon gebruikt. Als uw website dan is voorzien van onze zoekmachine optimalisatie strategie dan zal uw website gegarandeerd gevonden worden op de 1e pagina van de zoekresultaten.

Wij besteden veel zorg een aandacht aan uw WordPress website. Het is belangrijk dat de opbouw van uw website volgens bepaalde richtlijnen gaat zodat uw website gebruiksvriendelijk is. Een gebruiksvriendelijk WordPress website zorgt er namelijk voor dat bezoekers niet snel uw website zullen weg klikken en op zoek gaan naar uw concurrent. Samen met u bepalen we wat de beste lay-out is voor uw website. Ik heb hierin een adviserende rol. U beslist! Een goede integratie van social media tezamen met een Facebook- en een Twitterpagina zijn bijna niet meer weg te denken. Daarom kunnen wij ook die diensten leveren. Wat het belang is van een Facebook- en Twitter pagina voor uw bedrijf kunt u HIER lezen.

Voorbeelden van goede zoekmachine optimalisatie.

Wij laten u hieronder voorbeelden zien van onze vooraf bepaalde goede strategie van zoekmachine optimalisatie.  Uitstekende zoekresultaten van zeer tevreden klanten van Jcmwebdesign. Als u op de vetgedrukte zoekwoorden klikt verschijnt de pagina van Google met de zoekresultaten van het vetgedrukte woord.  Zoekmachine optimalisatie is een gespecialiseerd vakgebied wat niet elke webdesigner beheerst. Wij wel!  De resultaten spreken voor zich. Oordeelt u zelf maar...

Multismoke wilde goed gevonden worden in de zoekresultaten als een potentiële klant zoekt met het woord ROOKOVENS.
Suus Kappers wilde goed gevonden worden met de zoekwoorden KAPSALON BERKEL EN RODENRIJS.
Boedelruiming Haarlemmermeer wilde goed gevonden met de zoekwoorden BOEDELRUIMING en BOEDELBEDRIJF.
Helpmijncomputerdoetraar wilde goed gevonden worden met de zoekwoorden COMPUTERHULP OP AFSTAND.

TOP