Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is noodzakelijk om uw WordPress website goed vindbaar te maken.

De vindbaarheid van uw WordPress website in de zoekresultaten van zoekmachine's is van groot belang voor uw bedrijf en afhankelijk van zoekmachine optimalisatie.

zoekmachine optimalisatie

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat ruim 50% van de MKB websites niet goed vindbaar zijn op internet? Zoekmachine optimalisatie zorgt voor een goede notering in de zoekresultaten van zoekmachines.  Dus meer bezoekers naar jouw website. En elke bezoeker van jouw website is een (potentiële) klant. Vooraf bepalen wij samen een goede zoekmachine optimalisatie strategie en met welke zoekwoorden jij wil at jouw website gevonden moet gaan worden. Artikel marketing is één van de vele SEO opties die wij gebruiken.

Een krachtige WordPress website met rendament door goede zoekmachine optimalisatie.

Jij wil natuurlijk dat jouw WordPress website iets gaat opleveren. Dat snap ik heel goed. 

Jouw website is niet alleen het visitekaartje op het internet. Het moet ook iets gaan opleveren. Bijvoorbeeld nieuwe klanten en omzet. Jouw dienst, product of boodschap zal helder en duidelijk moeten overkomen op de bezoeker van jouw website. Jouw website zal goed scoren en goed te vinden zijn in de zoekresultaten van zoekmachines. Lokale vindbaarheid is ontzettend belangrijk en onderschat. Bedenk maar eens hoeveel mensen gebruik maken van hun mobiele telefoon om even snel iets op te zoeken. Hierbij wordt de locatie van de mobiele telefoon gebruikt. Als jouw website dan is voorzien van onze zoekmachine optimalisatie strategie dan zal jouw website gegarandeerd gevonden worden op de 1e pagina van de zoekresultaten.

Wij besteden veel zorg een aandacht aan jouw WordPress website. Het is belangrijk dat de opbouw van jouw website volgens bepaalde richtlijnen gaat zodat jouw website gebruiksvriendelijk is. Een gebruiksvriendelijk WordPress website zorgt er namelijk voor dat bezoekers niet snel jouw website zullen weg klikken en op zoek gaan naar uw concurrent. Samen met jou bepalen we wat de beste lay-out is voor de website. Ik heb hierin een adviserende rol. Jij beslist! Een goede integratie van social media tezamen met een Facebook- en een Twitterpagina zijn bijna niet meer weg te denken. Daarom kunnen wij ook die diensten leveren. Wat het belang is van een Facebook- en Twitter pagina voor jouw bedrijf kan je HIER lezen.

Voorbeelden van goede zoekmachine optimalisatie.

Ik laat je hieronder voorbeelden zien van onze vooraf bepaalde goede strategie van zoekmachine optimalisatie.  Uitstekende zoekresultaten van zeer tevreden klanten van Jcmwebdesign. Als je op de vetgedrukte zoekwoorden klikt verschijnt de pagina van Google met de zoekresultaten van het vetgedrukte woord.  Zoekmachine optimalisatie is een gespecialiseerd vakgebied wat niet elke webdesigner beheerst. Wij wel!  De resultaten spreken voor zich. Oordeel zelf maar...

Multismoke wilde goed gevonden worden in de zoekresultaten als een potentiële klant zoekt met het woord ROOKOVENS.
Suus Kappers wilde goed gevonden worden met de zoekwoorden KAPSALON BERKEL EN RODENRIJS.
Boedelruiming Haarlemmermeer wilde goed gevonden met de zoekwoorden BOEDELRUIMING en BOEDELBEDRIJF.
Helpmijncomputerdoetraar wilde goed gevonden worden met de zoekwoorden COMPUTERHULP OP AFSTAND.

TOP