Updaten en onderhouden wordpress website en plugins

WordPress website onderhoudspakketten

WordPress website onderhoudspakketten voor uw website.

Het onderhouden en updaten van een WordPress website is belangrijk om de veiligheid en snelheid van uw WordPress website te kunnen waarborgen. Google en soms ook hackers houden uw website in de gaten. Google doet dit om uw website te beoordelen en te ranken in de zoekresultaten. En soms houden hackers uw WordPress website in de gaten zodat wanneer er een zwakte in uw website zit deze makkelijk te kunnen hacken.

Snapt u nu waarom het belangrijk is om uw WordPress website up-to-date te houden?

WordPress onderhoud gaat niet alleen om het regelmatig updaten van WordPress. Ook updates van WordPress plug-ins zijn enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goedwerkende en veilige WordPress website.

WordPress updaten.

WordPress is één van de populairste content management (CMS) systemen van dit moment. En dat is logisch, want het is gratis en is enorm gebruiksvriendelijk. Er zijn verschillende redenen waarom je met regelmaat jouw WordPress website en plug-ins dient bij te werken. Hieronder leest u een aantal van belangrijkste redenen:

  • Het voorkomt dat de website gehackt wordt

  • Up to date houden van de WordPress en Plug-ins

  • Het voorkomen van uitval van WordPress functies

  • Het verbeteren van de beveiliging van de website

  • Het herstellen van onzichtbare programmeerfouten

  • Het toevoegen van nieuwe functies

  • Het verbeteren van de snelheid van de website

 

WordPress plug-ins updaten.

Met regelmaat worden door de ontwikkelaars van WordPress plug-ins verbeteringen en extra beveiligingen doorgevoerd in de door hun ontwikkelde plug-ins. Dit zorgt voor een snellere, veiligere en verbeterde werking. Daarom is het belangrijk om regelmatig een update van deze plug-ins uit te voeren.De optie zit dus ook in het WordPress website onderhoudspakketten van Jcmwebdesign.

Backup maken van een WordPress website.

Back-up WordPress database makenWaarom een back-up maken van uw WordPress website? Het updaten van WordPress en WordPress plug-ins is niet zonder risico. Maak daarom altijd een back-up van de website voordat u gaat updaten. Meestal gaat het updaten van WordPress en WordPress plug-ins goed maar wanneer een plug-in nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelf helemaal verdwijnen en off-line gaan. Ook deze handelingen zijn opgenomen in mijn WordPress website onderhoudspakketten.

 

Een ander voorkomend probleem is dat sommige WordPress plug-ins ineens niet samenwerken met elkaar. Daar bedoel ik mee dat zij onderling een conflict kunnen veroorzaken waardoor de website niet meer goed wordt weergegeven. Daarom hebben wij de back-up functie in ons WordPress onderhoud pakket opgenomen. Zo heeft u altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot uw beschikking.

 

WordPress website laten onderhouden.

Zoals u ziet, zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken bij het updaten van WordPress en Plug-ins. Heb je onvoldoende kennis en wil je het risico niet lopen dat je je website onherstelbaar beschadigt? Laat uw WordPress website dan onderhouden en updaten door Jcmwebdesign en maak gebruik van de WordPress website onderhoudspakketten..

Welke van mijn WordPress website onderhoudspakketten past het beste bij jou.

Bekijk de WordPress onderhoud pakketten.

Uw WordPress website altijd up-to-date voor een aantrekkelijk tarief!

TOP