WordPress onderhoud

Het onderhouden en updaten van wordpress is belangrijk

Waarom?

Het onderhouden en updaten van een WordPress website is belangrijk om de veiligheid en snelheid van uw WordPress website te kunnen waarborgen.

Google en soms ook hackers houden uw website in de gaten. Google houdt jouw website in de gaten om jouw website te beoordelen en te ranken in de zoekresultaten. Maar soms houden hackers jouw WordPress website ook in de gaten zodat wanneer er een zwakte in uw website zit zij deze makkelijk kunnen hacken. En zeg niet dat overkomt mij niet. Want vele WordPress website houders gingen jou voor!

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

WordPress onderhoud. Maar ook plug-in onderhoud

WordPress onderhoud gaat niet alleen om het regelmatig updaten van WordPress. Ook updates van WordPress plug-ins zijn enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. Er zijn verschillende redenen waarom je met regelmaat jouw WordPress website en plug-ins dient bij te werken.

Wordpress plugin updaten voor een veilige werkende website

WordPress onderhoud. Wat doet dat.

Met regelmaat worden door de ontwikkelaars van WordPress plug-ins verbeteringen en extra beveiligingen doorgevoerd in de door hun ontwikkelde plug-ins. Dit zorgt voor een snellere, veiligere en verbeterde werking en dicht zwakke plekken. Daarom is het belangrijk om regelmatig een update van deze plug-ins uit te voeren.De optie zit dus ook in het WordPress website onderhoudspakketten van Jcmwebdesign. Hieronder leest u een aantal van de belangrijkste redenen waarom je WordPress en de plug-ins moet blijven updaten.

  • Het voorkomt dat de website gehackt wordt

  • Up to date houden van de WordPress en Plug-ins

  • Het voorkomen van uitval van WordPress functies

  • Het verbeteren van de beveiliging van de website

  • Het herstellen van onzichtbare programmeerfouten

  • Het toevoegen van nieuwe functies

  • Het verbeteren van de snelheid van de website

Maak altijd een back-up van jouw WordPress website

backup-maken-wordpress-website

Waarom een back-up maken van uw WordPress website? Het updaten van WordPress en WordPress plug-ins is niet zonder risico. Maak daarom altijd een back-up van de website voordat u gaat updaten. Meestal gaat het updaten van WordPress en WordPress plug-ins goed maar wanneer een plug-in nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelf helemaal verdwijnen en off-line gaan. Ook deze handelingen zijn opgenomen in mijn WordPress website onderhoud. 

 

 

Waar moet je op letten als je alles update

Een voorkomend probleem is dat sommige WordPress plug-ins ineens niet samenwerken met elkaar. Daar bedoel ik mee dat zij onderling een conflict kunnen veroorzaken waardoor de website niet meer goed wordt weergegeven. Daarom hebben wij de back-up functie in ons WordPress onderhoud pakket opgenomen. Zo heeft u altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot uw beschikking. Een ander voorkomend probleem is dat sommige WordPress plug-ins ineens niet samenwerken met elkaar. Daar bedoel ik mee dat zij onderling een conflict kunnen veroorzaken waardoor de website niet meer goed wordt weergegeven. Daarom hebben wij de back-up functie in ons WordPress onderhoud pakket opgenomen. Zo heeft u altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot uw beschikking. Zoals u ziet, zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken bij het updaten van WordPress en Plug-ins. Heb je onvoldoende kennis en wil je het risico niet lopen dat je je website onherstelbaar beschadigt? Laat uw WordPress website dan onderhouden en updaten door Jcmwebdesign en maak gebruik van de WordPress website onderhoudspakketten..

TOP