Je wilt een WordPress website laten maken.

Sluit je dan aan bij Jcmwebdesign. Een WordPress website laten maken die volledig aan jouw wensen voldoet en die ook nog eens goed gevonden gaat worden met zoekmachines zoals Google en Bing kunt u aan Jcmwebdesign overlaten. Vele cliënten hebben hun WordPress website laten maken door Jcmwebdesign. En tot volle tevredenheid! 

Elke WordPress website die ik aflever wordt voorzien van een robot.txt en een sitemap. Hierdoor weten zoekmachines excact waar jouw website over gaat en uit hoeveel pagina's jouw website bestaat. Want door een sitemap en robot.txt wordt jouw website sneller geindexeerd door Google en Bing.

Alle afbeelding krijgen de juiste afmetingen en alt atribute. Dus een snelle en overzichtelijke WordPress website laten maken door Jcmwebdesign is een full package deal met rendement!

Wordpress website laten maken. Portfolio Fvaviation

Waarom een WordPress website laten maken.

Wordpress webshop laten maken. Portfolio franse bulldog shop

WordPress is het grootste en meest gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) dat er bestaat. Het voordeel voordeel van WordPress is dat je zelf pagina's, berichten en foto's kan toevoegen aan jouw website. Door middel van plug-ins is de website uit te breiden met verschillende opties. Bijvoorbeeld een Instagram feed of een Facebook likebox. 

Altijd al een eigen webshop willen hebben? Met WordPress in combinatie met bijvoorbeeld WooCommerce maak ik een professionele webshop met betalingsysteem. Bekijk mijn recent gemaakte webshop voor de Franse Bulldog Shop maar eens.

Een website die gemaakt is met WordPress past zich automatisch aan op elk apparaat. Dus op een pc, tablet en smartphone is de WordPress website goed te bekijken. Zowel in portret als landscape formaat ziet een WordPress website er prachtig uit. Een goede structuur van de website en een mooie layout geven een goede eerste indruk van jouw website.

Een responsive WordPress website laten maken betekend ook beter gevonden worden met zoekmachines. Het gebruikersgemak van de website neemt toe. Makkelijk navigeren door een website is voor veel gebruikers belangrijk. Maar ook uitnodigend om door de website heen te bladeren. Bezoekers van een website haken snel af als het navigeren onoverzichtelijk is.

Een eerste indruk van jouw website is van belang. Dus een goed ogende en goed werkende snelle WordPress website laten maken kan je aan mij overlaten! Vele (nog steeds) tevreden cliënten gingen jou al voor. Om een indruk te krijgen naar mijn werk verwijs ik je graag naar mijn portfolio.

Een responsive Wordpress website laten maken

5 Redenen waarom Jcmwebdesign jouw WordPress website maken.

Deze onderstaande 5 redenen waarom jij door Jcmwebdesign jouw WordPress website zou moeten laten maken geven aan dat ik zeker weet dat ik jou niet zal teleurstellen. En natuurlijk kan ik zo nog 5 redenen beschrijven waarom jij voor Jcmwebdesign zou moeten kiezen. Alleen al de gratis 2 maanden ondersteuning zegt al genoeg over de uitstekende service!

01

Ik ben service- en klantgericht

Niets is fijner dan goed overleg tussen jou en mij tijdens het ontwerpen van jouw WordPress website.
02

Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent

Ik leg de meetlat hoog. Ik kan en wil pas tevreden zijn over jouw WordPress website wanneer jij dat ook bent.
03

Professioneel WordPress webdesign

Jouw WordPress website krijgt een professionele uitstraling voor een uitstekende eerste indruk.
04

Uitstekende zoekmachine optimalisatie

Jouw website zal goed gevonden worden met de grootste zoekmachines Google en Bing.
05

responsive WordPress website

Je krijgt een WordPress website die zich aanpast aan elk apparaat. Snel en overzichtelijk.

Wil je meer informatie over een WordPress website laten maken?

Aarzel dan niet en vul dit contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op om jouw vraag te bespreken.

TOP