WordPress website laten maken.

Een WordPress website laten maken die volledig aan jouw wensen voldoet en die ook nog eens goed gevonden gaat worden met zoekmachines zoals Google en Bing kunt u aan Jcmwebdesign overlaten.

Vele cliënten hebben hun WordPress website laten maken door Jcmwebdesign. En tot volle tevredenheid! 

Elke WordPress website die ik aflever wordt voorzien van een robot.txt en een sitemap. Zo weten zoekmachines exact waar jouw website over gaat en uit hoeveel pagina's bestaat. Door een sitemap en robot.txt wordt jouw website sneller geindexeerd door Google en Bing.

Alle teksten krijgen de juiste H1 - H2 - H3 etc... kopteksten.

Alle afbeelding krijgen de juiste afmetingen, alt-atribute en worden gecomprimeerd. Dus een snelle en overzichtelijke WordPress website laten maken door Jcmwebdesign is een full package deal met rendement!

Wordpress website laten maken. Portfolio Fvaviation

Waarom een WordPress website laten maken.

Wordpress webshop laten maken. Portfolio franse bulldog shop

WordPress is het grootste en meest gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) dat er bestaat. Het voordeel voordeel van WordPress is dat je zelf pagina's, berichten en foto's kan toevoegen aan jouw website. Door middel van plug-ins is de website uit te breiden met verschillende opties. Bijvoorbeeld een Instagram feed of een Facebook likebox. 

Altijd al een eigen webshop willen hebben? Met WordPress in combinatie met bijvoorbeeld WooCommerce maak ik een professionele webshop met betalingssysteem. Jouw fysieke winkel of bedrijf uitbreiden met een webshop om zo meer omzet te kunnen genereren. Bekijk mijn recent gemaakte webshop voor de My Doggy maar eens. Een enorm grote webshop voor hondenproducten.

Responsive website.

Een website die gemaakt is met WordPress past zich automatisch aan op elk apparaat. Dus op een pc, tablet en smartphone is de WordPress website goed te bekijken. Zowel in portret als landscape formaat ziet een WordPress website er prachtig uit. Een goede structuur van de website en een mooie layout geven een goede eerste indruk van jouw website.

Een responsive WordPress website laten maken betekend ook beter gevonden worden met zoekmachines. Het gebruikersgemak van de website neemt toe. Makkelijk navigeren door een website is voor elke gebruikers belangrijk. Dus niet alleen gebruikersgemak maar ook uitnodigend om de website te bekijken. 

Een eerste indruk van jouw website is belangrijk. Dus een goed ogende en goed werkende snelle WordPress website laten maken kan je aan mij overlaten! Vele (nog steeds) tevreden cliënten gingen jou al voor. Om een indruk te krijgen naar mijn werk verwijs ik je graag naar mijn portfolio.

Een responsive Wordpress website laten maken

5 Redenen waarom je voor Jcmwebdesign zou kunnen kiezen.

Deze onderstaande 5 redenen waarom jij door Jcmwebdesign jouw WordPress website zou kunnen laten maken geven aan dat ik zeker weet dat ik jou niet zal teleurstellen.

En natuurlijk kan ik nog 10 redenen beschrijven waarom jij voor Jcmwebdesign zou kunnen kiezen. Alleen al de gratis 2 maanden ondersteuning zegt al genoeg over de uitstekende service en ondersteuning!

01

Ik ben service- en klantgericht

Niets is fijner dan goed overleg tussen jou en mij tijdens het ontwerpen van jouw WordPress website.

02

Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent

Ik leg de lat hoog. Ik kan en wil pas tevreden zijn over jouw WordPress website wanneer jij dat ook bent.

03

Professioneel WordPress webdesign

Jouw WordPress website krijgt een professionele uitstraling voor een uitstekende eerste indruk.
04

Uitstekende zoekmachine optimalisatie

Jouw website zal heel goed gevonden en gerankt worden door de grootste zoekmachines.

05

responsive WordPress website

Je krijgt een responsive WordPress website die zich aanpast aan elk apparaat. Snel en overzichtelijk.

Wil je meer informatie over een WordPress website laten maken?

Aarzel dan niet en vul dit contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op om jouw vraag te bespreken.

TOP