×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

Een WordPress website laten maken.

Een WordPress website laten maken die volledig voldoet aan uw wensen en huisstijl van uw bedrijf. Een website die ook nog eens goed gevonden gaat worden met zoekmachines zoals Google en Bing. Dat kunt u aan Jcmwebdesign overlaten.

Vele cliënten in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem e.o. hebben hun WordPress website laten maken door Jcmwebdesign. En tot hun volle tevredenheid! Daar ben ik trots op.

Elke WordPress website die ik aflever wordt voorzien van een robot.txt en een sitemap. Zo weten zoekmachines exact waar jouw website over gaat en uit hoeveel pagina's bestaat. Door een sitemap en robot.txt wordt jouw website sneller geindexeerd door Google en Bing.

Alle teksten krijgen de juiste H1 - H2 - H3 etc... kopteksten.

Alle afbeelding krijgen de juiste afmetingen, alt-atribute en worden gecomprimeerd. Dus een snelle en overzichtelijke WordPress website laten maken door Jcmwebdesign is een full package deal met rendement tegen een aantrekkelijk tarief!

Waarom een WordPress website laten maken.

WordPress is het grootste en meest gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) dat er bestaat. Het voordeel voordeel van WordPress is dat je zelf pagina's, berichten en foto's kan toevoegen aan jouw website. Door middel van plug-ins is de website uit te breiden met verschillende opties. Bijvoorbeeld een Instagram feed of een Facebook likebox. 

Altijd al een eigen webshop willen hebben? Met WordPress in combinatie met bijvoorbeeld WooCommerce maak ik een professionele webshop met betalingssysteem. Jouw fysieke winkel of bedrijf uitbreiden met een webshop om zo meer omzet te kunnen genereren. Bekijk mijn recent gemaakte webshop voor de My Doggy maar eens. Een enorm grote webshop voor hondenproducten.

Responsive website.

Een website die gemaakt is met WordPress schaalt mee en past zich automatisch aan op elk apparaat. Dus op een pc, tablet en smartphone is de WordPress website goed te bekijken. Zowel in portret als landscape formaat ziet een WordPress website er prachtig uit. Een goede structuur van de website en een mooie layout geven een goede eerste indruk van uw website.

Een responsive WordPress website laten maken betekend ook goed gevonden worden met zoekmachines. Het gebruikersgemak van de website is prettig voor elke bezoeker. Want makkelijk navigeren door een website is voor elke gebruikers fijn. Dus niet alleen gebruikersgemak maar ook uitnodigend om de website te bekijken. 

Een eerste indruk van uw website is belangrijk. Dus een goed werkende en snelle website laten maken kunt u aan mij overlaten! Vele (nog steeds) tevreden cliënten gingen u al voor. Om u een indruk te geven van mijn webdesign verwijs ik u graag naar mijn portfolio.

5 Redenen waarom u voor Jcmwebdesign zou kunnen kiezen.

5 Redenen waarom u door Jcmwebdesign uw WordPress website zou kunnen laten maken zijn voor mij niet moeilijk te bedenken. Ik kan nog wel 10 redenen beschrijven waarom u voor Jcmwebdesign zou moeten kiezen. Alleen al de gratis 2 maanden website onderhoud zegt al iets over de uitstekende service en ondersteuning!

01

Ik ben service- en klantgericht

Niets is fijner dan goed overleg tussen u en mij tijdens het ontwerpen van jouw WordPress website.

02

Ik ben pas tevreden wanneer u dat ook bent

Ik leg de lat hoog. Ik kan en wil pas tevreden zijn over uw WordPress website wanneer u dat ook bent.

03

Professioneel WordPress webdesign

Uw WordPress website krijgt een professionele uitstraling voor een uitstekende eerste indruk.
04

Uitstekende zoekmachine optimalisatie

Uw website zal heel goed gevonden en gerankt worden door de grootste zoekmachines.

05

Responsive WordPress website

U krijgt een responsive WordPress website die zich aanpast aan elk apparaat. Snel en overzichtelijk.

Wilt u meer informatie over een WordPress website laten maken?

Aarzel dan niet en vul dit contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op om jouw vraag te bespreken.

TOP