WordPress onderhoud

WordPress onderhoud voor een veilige website

Waarom?

WordPress onderhoud is belangrijk om de veiligheid en snelheid van uw WordPress website te kunnen waarborgen.

Google en soms ook hackers houden uw website in de gaten. Google houdt jouw website in de gaten om jouw website te beoordelen en te ranken in de zoekresultaten.

Maar soms houden hackers jouw WordPress website ook in de gaten zodat wanneer er een zwakte in uw website zit zij deze makkelijk kunnen hacken. En zeg niet dat overkomt mij niet. Want vele WordPress website houders gingen jou voor!

WordPress Plug-in onderhoud

WordPress onderhoud gaat niet alleen om het regelmatig updaten van WordPress. Ook updates van WordPress plug-ins zijn enorm belangrijk en noodzakelijk voor een goed werkende en veilige WordPress website. 

Er zijn verschillende redenen waarom je met regelmaat jouw WordPress website en plug-ins dient bij te werken.

Wordpress onderhoud plugin updaten

WordPress onderhoud is ontzettend belangrijk

Met regelmaat worden door de ontwikkelaars van WordPress plug-ins verbeteringen en extra beveiligingen doorgevoerd. Dit zorgt voor een snellere, veiligere en verbeterde werking en dicht zwakke plekken. Daarom is het belangrijk om regelmatig te controleren of er een update van deze plug-in beschikbaar is. 

Daarom is WordPress onderhoud zo belangrijk. En daarom heb ik deze optie in het WordPress onderhoudspakket opgenomen. Hieronder lees je een de belangrijkste redenen waarom je WordPress en de plug-ins moet blijven updaten.

  • Het voorkomt dat de website gehackt wordt

  • Up to date houden van de WordPress en Plug-ins

  • Het voorkomen van uitval van WordPress functies

  • Het verbeteren van de beveiliging van de website

  • Het herstellen van onzichtbare programmeerfouten

  • Het toevoegen van nieuwe functies

  • Het verbeteren van de snelheid van de website

Maak altijd een back-up van jouw WordPress website

WordPress onderhoud backup maken

Waarom een back-up maken van uw WordPress website? Het updaten van WordPress en WordPress plug-ins is niet zonder risico. Maak daarom altijd een back-up van de website voordat je gaat updaten. Meestal gaat het updaten van WordPress en WordPress plug-ins goed. Maar wanneer een plug-in nog niet compatible is met de laatste versie van WordPress kan dit een probleem opleveren. De website kan hierdoor onleesbaar worden of zelf helemaal verdwijnen en off-line gaan.

Ook deze optie is opgenomen in mijn WordPress onderhoud pakket. 

 

Waar moet je op letten als je gaat updaten

Een voorkomend probleem is dat sommige WordPress plug-ins ineens niet samenwerken met elkaar. Daar bedoel ik mee dat zij onderling een conflict kunnen veroorzaken waardoor de website niet meer goed wordt weergegeven. Daarom hebben wij de back-up optie in ons WordPress onderhoud pakket opgenomen. Zo heb je altijd een back-up van een goed werkende WordPress website tot uw beschikking.

Zoals je ziet, zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken bij het updaten van WordPress en Plug-ins.

Heb je onvoldoende kennis en wil je het risico niet lopen dat jij jouw website onherstelbaar beschadigt? Laat dan je WordPress onderhoud en plug-in update aan Jcmwebdesign over. Maak handig gebruik van de WordPress onderhoud pakketten..

Wil je meer weten over de WordPress onderhoud pakketten?

Vul dan jouw gegevens in en ik neem contact met jou op.

TOP