×

 

Heeft u een vraag of heeft u hulp nodig met uw WordPress website? Ik kan u daarbij online ondersteunen.

 

Webdesign pakketten

Hieronder zie je een overzicht van onze webdesign pakketten en wat een website kost.

Een website hoeft niet altijd extreem duur te zijn. Wat een website kost hangt vaak af van de wensen van de klant. Zoals je kan zien zijn onze basis webdesign pakketten bijzonder aantrekkelijk en goed betaalbaar. Het is dan ook niet voor niets dat vele cliënten jou voor gingen. De basis webdesign pakketten van Jcmwebdesign zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan alle eisen om jouw WordPress website een professionele uitstraling te geven. 

En met alleen een professionele uitstraling van een website ben ik niet tevreden. Want ik vind dat een WordPress website goed gevonden moet worden door de grote zoekmachines zoals Google en Bing.  Daarom wordt jouw website voorzien van een sitemap en aangemeld met Google Webmaster Tool. En daarnaast ook zeker is uitstekende zoekmachine optimalisatie van jouw WordPress website is bij de prijs inbegrepen. 

De goede service van Jcmwebdesign betekend ook dat jij de eerste 2 maanden gratis website onderhoud en support krijgt. Dus 2 maanden lang extra advies en gratis website onderhoud. Na deze 2 maanden mag je zelf bepalen of je het onderhoud van jouw website zelf gaat doen of dat je dit uitbesteed aan Jcmwebdesign. 

TOP